Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   SPANIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html)

cRbL 26-09-09 00:20

Re: SPANIA

=))
e bine ca se rezolva
bun de stiut.
sa lasi un id de mess ceva ne mai vorbim poate fac o vizita in iarna si raman p`acolo.

Fixius 14-10-09 23:58

cei din spania.. facem o intalnire pe weekendul viitor.. ajung si eu prin madrid si stau 10 zile.. ne vedem la un ciuleton ??

morpheusmaster 15-10-09 13:53

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2719928)
cei din spania.. facem o intalnire pe weekendul viitor.. ajung si eu prin madrid si stau 10 zile.. ne vedem la un ciuleton ??

Sa faceti poze vedem si noi ce mai e pe la voi!

Fixius 27-10-09 22:10

sunt in madrid de cateva zile.. si mai stau putin, ma gandesc pe weekend sa ne vedem pe undeva la o poveste si un succ :P

inafara de mine mai vrea cineva ??

madicioco 27-10-09 22:22

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2757163)
sunt in madrid de cateva zile.. si mai stau putin, ma gandesc pe weekend sa ne vedem pe undeva la o poveste si un succ :P

inafara de mine mai vrea cineva ??

pfiu as fi venit eu dar masina mea zace de ceva timp cu cutia in portbagaj:sad: ar fi fost misto sa mergem la un gratar duminica,altcineva sa vina cine !!!!!eu aveam in p[lan o iesire la pescuit sfarsitul asta de weekend:lol:

Fixius 29-10-09 23:55

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2757214)
pfiu as fi venit eu dar masina mea zace de ceva timp cu cutia in portbagaj:sad: ar fi fost misto sa mergem la un gratar duminica,altcineva sa vina cine !!!!!eu aveam in p[lan o iesire la pescuit sfarsitul asta de weekend:lol:

poi pe duminica daca vreii vii unde locuiesc eu.. si o punem de un gratar.. se mai strang romanii la mine.. pt ca marti plec inapoi in tara si mi s-or anuntat vreo 6 familii plus ceva prieteni mai indepartati, acum ca o sa vii si tu o sa fie si mai bine

eu locuiesc in escalona cum mergi catre portugal, treci de xanadoo la km 74 e iesirea spre escalona..

daca vrei.. da-mi un pm si ne intalnimi :P

CoCaine 26-02-10 20:10

Salut.
De vreo 2 luni sunt in Madrid,mai este careva pe aici?

CoCaine 28-02-10 18:33

3 Attachment(s)
Am cumparat ultimul numar al revistei Maxi Tuning.80% din masinile spaniolilor sunt kitsch!! Noroc ca mai fac astia articole cu masini din Germania:-)
Vad ca e la moda sa pui grila de Audi pe ORICE altceva:shock:

In revista Maxi Tuning din februarie am vazut acest A4 alb,mi-a placut la nebunie,vad ca a fost prins in poze pe la evenimente..

madicioco 28-02-10 20:22

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3132660)
Am cumparat ultimul numar al revistei Maxi Tuning.80% din masinile spaniolilor sunt kitsch!! Noroc ca mai fac astia articole cu masini din Germania:-)
Vad ca e la moda sa pui grila de Audi pe ORICE altceva:shock:

In revista Maxi Tuning din februarie am vazut acest A4 alb,mi-a placut la nebunie,vad ca a fost prins in poze pe la evenimente..

il stiu audi ul asta l am vazut live si arata destul de bine pt gusturile ce le au spaniolii
ps.la evenimentul ala unde s facute pozele cu audi am fost si eu:-)

CoCaine 28-02-10 22:18

Stiu,am vazut ca de tine erau puse pozele de la Toledo si din Arganda del Rey.
Asta vara am stat o luna de zile aici,am ajuns pe 4 august,mi-ar fi placut sa fi ajuns la eveniment..
Nu am citit tot thread-ul,poate este scris pe undeva,unde este service-ul in care lucrezi?Cu ce va ocupati?Doar parte de tinichigerie sau si mecanica?As vrea sa pun masina pe elevator sa ma uit la cateva chestii..

wu_vladutz 30-03-10 00:47

Salutare ... se mai intampla ceva prin Madrid sau nu aveti timp de "nebunii". Dati si voi un semn daca va intalniti pe vre-undeva ( ziua/ora/ etc ).

App, ma poate ajuta cineva cu o bara de R32 si un set de jante pe 16" cu tot cu cauciucuri, pt un Golf IV ( 5x100 ) !

Numai bine si sper sa ne auzim curand !

CoCaine 30-03-10 13:59

Eu de o luna de zile astept sa vad daca se intalneste lumea undeva..

wu_vladutz 30-03-10 15:33

Cocaine, daca aflii ceva, anunta`ma si pe mine te rog !

Iti las id-ul meu de mess sa imi dai add cand ai timp !

YM : wu_vladutz !

Numai bine ...

Fixius 02-04-10 23:30

salutare din nou, dupa 5 luni de roamania ma intorc din nou in madrid, facem de un gratar pe duminica ?

sambata la 19:30 aterizez si eu prin madrid ne intalnim baietii ?
daca tot sunte-ti acolo va prezint si un plan de afaceri din care ies bani frumosi :P daca ne grabim :P

Fixius 02-04-10 23:34

apropoo vrei sa aduc stikere ??

All times are GMT +2. The time now is 22:32.

- Copyright 2026 4Tuning