![]() |
Re: SPANIA
=))
e bine ca se rezolva bun de stiut. sa lasi un id de mess ceva ne mai vorbim poate fac o vizita in iarna si raman p`acolo. |
cei din spania.. facem o intalnire pe weekendul viitor.. ajung si eu prin madrid si stau 10 zile.. ne vedem la un ciuleton ??
|
Quote:
|
sunt in madrid de cateva zile.. si mai stau putin, ma gandesc pe weekend sa ne vedem pe undeva la o poveste si un succ :P
inafara de mine mai vrea cineva ?? |
Quote:
|
Quote:
eu locuiesc in escalona cum mergi catre portugal, treci de xanadoo la km 74 e iesirea spre escalona.. daca vrei.. da-mi un pm si ne intalnimi :P |
Salut.
De vreo 2 luni sunt in Madrid,mai este careva pe aici? |
3 Attachment(s)
Am cumparat ultimul numar al revistei Maxi Tuning.80% din masinile spaniolilor sunt kitsch!! Noroc ca mai fac astia articole cu masini din Germania:-)
Vad ca e la moda sa pui grila de Audi pe ORICE altceva:shock: In revista Maxi Tuning din februarie am vazut acest A4 alb,mi-a placut la nebunie,vad ca a fost prins in poze pe la evenimente.. |
Quote:
ps.la evenimentul ala unde s facute pozele cu audi am fost si eu:-) |
Stiu,am vazut ca de tine erau puse pozele de la Toledo si din Arganda del Rey.
Asta vara am stat o luna de zile aici,am ajuns pe 4 august,mi-ar fi placut sa fi ajuns la eveniment.. Nu am citit tot thread-ul,poate este scris pe undeva,unde este service-ul in care lucrezi?Cu ce va ocupati?Doar parte de tinichigerie sau si mecanica?As vrea sa pun masina pe elevator sa ma uit la cateva chestii.. |
Salutare ... se mai intampla ceva prin Madrid sau nu aveti timp de "nebunii". Dati si voi un semn daca va intalniti pe vre-undeva ( ziua/ora/ etc ).
App, ma poate ajuta cineva cu o bara de R32 si un set de jante pe 16" cu tot cu cauciucuri, pt un Golf IV ( 5x100 ) ! Numai bine si sper sa ne auzim curand ! |
Eu de o luna de zile astept sa vad daca se intalneste lumea undeva..
|
Cocaine, daca aflii ceva, anunta`ma si pe mine te rog !
Iti las id-ul meu de mess sa imi dai add cand ai timp ! YM : wu_vladutz ! Numai bine ... |
salutare din nou, dupa 5 luni de roamania ma intorc din nou in madrid, facem de un gratar pe duminica ?
sambata la 19:30 aterizez si eu prin madrid ne intalnim baietii ? daca tot sunte-ti acolo va prezint si un plan de afaceri din care ies bani frumosi :P daca ne grabim :P |
apropoo vrei sa aduc stikere ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning