Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   Sistemele Audio pe Fiat-ul nostru (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/29089-sistemele-audio-fiat-nostru.html)

MariusPiticu 30-06-08 13:37

Re: Sistemele audio pe FIAT-ul nostru !!!

ff tare :D
eu am o intrebare pt cine ma poate ajuta...este ceva dispozitiv..sau orice care se leaga la amplif sau sobwoofer ca sa nu consume asa mult din baterie?
conul de bass la ce ajuta? :D

AlexXx-4ti 02-07-08 22:15

[MariusPiticu]ff tare :D
eu am o intrebare pt cine ma poate ajuta...este ceva dispozitiv..sau orice care se leaga la amplif sau sobwoofer ca sa nu consume asa mult din baterie?
conul de bass la ce ajuta? :D

Salut ! eu personal nu stiu ceva care sä-l legi la amplificator sä nu-ti mai consume asa mult .
Dar problema o poti rezolva dacä cablul de alimentare plusul il ai ceva mai gros , un condensator 1Farad(condensatorul nu-ti dä curent) plusul si minusul de la condensator la amplificator sä fie intre 20-30cm max.
Si uitäte ca nu cumva sä nu pierzi pe undeva curent verificä contactele de la baterie trebuie sä fie fixe .
Conul de BASS__Däcä il ai la incinta ceea cu subwooferul Caliber atunci ai BASS-REFLEX
Pune ceva foto cu sistemul cel ai in masinä doar ne-ai arätat componentele sistemului täu;)8)

MariusPiticu 03-07-08 17:35

eu momentan stau cam prost putin cu muzica...
am asa ..
amplif http://pic20.picturetrail.com/VOL143.../319657590.jpg
sobwoofer http://pic20.picturetrail.com/VOL143.../319657081.jpg
2 boxe pioneer spate http://pic20.picturetrail.com/VOL143.../319657078.jpg
2 boxe originale de fiat in fata
+mp3 player lg 4*50 parca
dar sapt ce vine vreau sa le schimb...
iau un dvd player cu ecran de 3 inch parca incorporat+ecran de 7 inch separat,si dupa ce vand sobwooferu si amplifu iau si ceva sobwoofer ceva mai tare

AlexXx-4ti 03-07-08 17:35

5 Attachment(s)
HE HE mia venit in sfirsit composistemul pentru front aratä bine sper sä se si audä la fel ,dar am mai primit si altceva in loc de ce am comandat in loc de filtru doar de bass ästa este 2weg cu toate cä mai am si 3weg cumpärat mai de mult.
Toatä gama phonocar din dotarea:foto cu tel cä de camerä foto nu mai dau
Attachment 581665 Attachment 581666Attachment 581667 Attachment 581668Attachment 581669

MariusPiticu 03-07-08 17:42

Quote:

Originally Posted by AlexXx-4ti (Post 1627464)
HE HE mia venit in sfirsit composistemul pentru front aratä bine sper sä se si audä la fel ,dar am mai primit si altceva in loc de ce am comandat in loc de filtru doar de bass ästa este 2weg cu toate cä mai am si 3weg cumpärat mai de mult.
Toatä gama phonocar din dotarea:foto cu tel cä de camerä foto nu mai dau
Attachment 581665 Attachment 581666Attachment 581667 Attachment 581668Attachment 581669

ff tare sistemu :)cred ca si te-a costat dupa cum o sa sune :D
si ms de informatile legate de filtru de bass si de con :)
si eu astept sapt viitoare sami iau dvd playeru+ecran si ceva neoane undercar :D

AlexXx-4ti 03-07-08 17:53

Marius ai dreptate se adunä euroi frumosi numai ce se vede in foto plus la vechiul sistem mai vreo 300€ incinta cu 2x500watt RMS titan statia 1100RMS si condensatorul .
Nu ai ptr ce dacä stiu cäte ceva vä spun nu am nici un secret cä nu merg la nici o competitie .
Tu nu ai montat nimic in masinä ce ai ne-ai arätat dar cum le-ai pus nu.

Neoanele iti vor päpa ceva curent asa cä nu ar fi räu o baterie mai bunä:!::!::!:

MariusPiticu 03-07-08 20:13

Quote:

Originally Posted by AlexXx-4ti (Post 1627488)

Neoanele iti vor päpa ceva curent asa cä nu ar fi räu o baterie mai bunä:!::!::!:

pai voi lua o baterie cu amperaj mai mare..si sper sa nu am probleme cu bateria :D oricum...nu le dau drumul numai seara in timpul mersului..si fara politie prin preajma :D la fel cum fac si cu neoanele ce le am acum pe langa numerele de inmatriculare :D
numia sa vad...ca cele laterale nu prea stiu de ce sa le prind...trebuie sa vad cat sunt de groase primadata sa nu le lovesc e ceva/..sau sa nu improsc cu pietre de la roti in ele
legat de muzica...eu o sa am numai ce cumpar si le pun asa...fara sa ma apuc sa montez eu boxe si mai nush ce..nu prea le am si nu ma bag :) (deocamdata)

AlexXx-4ti 08-07-08 00:54

Salut la mine este ceva ingreunatä motarea noilor difuri pentru cä am o grämadä de fäcut la masinä si nu mai stiu cu care sä termin mai repede si vremea si timpul liber iar nu este pe placul meu.
Perioada concediilor si tot odatä si pregätirea tehnicä a masinii pentru concediu : verificarea tehnicä,uleiul,cauciucuri noi plus restul CD montat rama mä tine o astept säptämäna asta ,usile preparate si restul de montat si incä cäteva .
Dar sper sä mä incadrez in timp si sä le rezolv pe toate pe ränd pänä atunci toate bune ;)8)

MariusPiticu 08-07-08 16:24

alexx...am ceva intrebari..sau mai degraba daca ma poti ajuta cu niste sfaturi
tocmai miam facut comanda la un difuzor pt a-mi face un sobwoofer
detalii difuzor:Dimensiune: 12” (304,8 mm) Adâncime: 96 mm Impedanţa: 2x4 ohmi Puterea: 400 W /800 W Banda de frecvenţe: 38 Hz-1,5 kHz Diam. bobina mobilă woofer: 2" Sensibilitatea (1W/1m): 88 dB Dimensiune magnet: 32 oz (907 g)
am ceva intrebari...din ce as putea sai fac cutia?fibra desticla,lemn..etc?tubul de bass pot sal montez in fata?ce altceva ar mai trebui sa adaug?tin sa precizez ca vreau sa se simta bassul deafara,nu doar din masina.am citit ca se poate monta intro cutie relativ mica. fasesti poza pe maniac . ro sectiunea auto/woofere/spyder Shoxx in caz ca vrei sa vezi cum arata :)
daca poti sa ma ajuti cu niste sfaturi cand ai timp..ms

Jokerman170 08-07-08 16:56

incintele de obicei se fac din MDF, si depinde ce fel de incinta vrei, si wooferul ce recomanda,
de obicei oamenii fac bass reflex, si cu fanta, nu cu tub de bass

MariusPiticu 08-07-08 18:16

adica? :-s cei aia MDF ? :"> :"> si fanta?:-s da ceva poze

Jokerman170 08-07-08 20:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MariusPiticu (Post 1635168)
adica? :-s cei aia MDF ? :"> :"> si fanta?:-s da ceva poze

mdf e o placa de lemn si fanta e deschizatura in forma de dreptunghi, nu cerc

(daca reusesc sa uploadez video: gaura aia dintre sub-uri)

giubau_v8 08-07-08 20:37

defapt nu e lemn....e pal dinala din care se face mobila ;)

Jokerman170 08-07-08 20:58

ma rog, material lemnos...

MariusPiticu 08-07-08 22:41

acuma si voi..doar nu mio face cutia din carton :)) logic ca o sa fac din ceva lemn asa mai rezistent :D..apropo..cu ce sa lipesc oare bucatile ? aracet + cuie? :D si acoperite cu ceva mocheta? :D

All times are GMT +2. The time now is 05:55.

- Copyright 2026 4Tuning