![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
dati-mi si mie un
Passat B4 va rof frumos... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pentru Laurica
|
As dori si eu un Mitshubisi FTO daca se poate !!Multumesc Anticipat :*
|
as dori si eu un passat b6.multumesc
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
FTO :rolleyes2
|
Tutorial pentru facut poze:
- va luati rabla cu care vreti sa faceti pozele - mergeti in locul in care vreti sa faceti sedinta foto - apasati pe TAB ca sa va dispara harta si "bordul" de pe ecran - apasati pe F9 - de acolo aveti : A , Z ( zoom in , zoom out ) ; + - ( de pe numpad cred, pentru focus?) sageti pt aranjat camera :d - setati camera in ce pozitie vreti , si dati un print screen .. - dup-aia dati paste in programul vostru grafic (paint:-P) si il salvati jpeg :d - voila! |
Tutorial pentru facut poze:
- Iesi pe mapa cu o masina cu care vrei sa faci pozele - Mergi in locul in care vrei sa faci sedinta foto - apasati pe TAB ca sa iti dispara harta si "bordul" de pe ecran - apesi pe F9 - Reglati ungiul pozei din mouse si sageti si cu + si - din stanga tastaturi mariti si indepartati... -Si apoi apasati butonul pe care e setat Fraps pentru a face poze Am facut mici modificari..sper sa nu te superi ..bafta! |
Cine poate sami dea si mie un B.M.W URSULET? multumesc!!!
|
Am o mica probelma.. De fiecare data cand dau la car dealership imi sugereaza decat masinile jocului... dar eu vreau sa imi dea din toata lista de masini.. folosesc versiunea LE2MWM. Are cineva o idee?:-)
|
Salut ! Exista vreun RX-7 fara trapa ?
|
Quote:
|
Da, ca vreau sa fac un pj pentru masina si trapa ma incurca.
|
baieti ajutatima va rog vreau sa imbunatatesc grafica cat se poate de mult la slr am calculator foarte buna am dat eu in optiuni tot ce se putea la maxim dar tot nu sunt multumit.dak ati putea sa ma ajutati pas cu pas vas fii recunoscator.thx.P.S poate imi spuneti cum as putea creea decaluri asemanatoare k cea din link http://rdmteam-sl.3dn.ru/news/1000_d.../2011-04-16-83.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning