![]() |
Re:
Quote:
|
jajaj
mi-am dat seama ... stai linistit :lol: |
jajaja parca tot mai .... e a mea ...
ca sa nu fiu ... :roll: si sa fiu realist adevarul e ca ... ai o bijuterie... ;) tine-te bine de ea... :wink: |
Merci EvLSant0S... fetitza asta e singura / unica persoana pentru care as face orice ... (ma rog asta cu masura pentru ca i se urca la cap - dar asta e adevarul)
PS: Felicitari si tzie... nu esti departe ... e frumushica foc prietena ta... n-o scapa :wink: |
Re:
Quote:
i know that feeling.. ;) s-o scap?! never ever... ;) eu ma retrag , nb :D |
1 Attachment(s)
cu domnisoara am iesit in orash in grup acu 2 sambete! Doar am iesit in grup altceva n-am facut! :D djkhan77, stiu ca te gandesti sa ma torni la a mea gagica, dar stie! :mrgreen:
|
3 Attachment(s)
si una din fostele, o sa caut poze si cu altele si le pun aici. urat din partea mea ca le fac reclama :o
|
Foxy stai linishtit k nu te-ash turna ptr ca tu nu ai face nimic... rau cu niciuna... jajajaj
Glumesc... PS: foxy... tzine-te de raluca ptr ca merita... Skuze ptr abaterea de la topic... |
Re:
Quote:
|
frumos domnilor... :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
vino maine adica sambata seara in club twice bucuresti si o s-o vezi live :) |
pai.. nu prea am cum sa ajung maine seara in bucuresti.. sorry.. un nr de tel era ideal ;)
|
si ce faceai ...
salut auzi sunt un prieten d`al lui X .. ti`am vazut poza pe forum la veveve for tiuning punct ro ... n`ai vrea sa ne int. sa ieshim la un suc alea alea ... sa vorbim .. dudeeee :) hahahahaah esti dus :) nebunule |
:lol: :lol: :lol:
bwahaha.. nu asa mah.. :blahblah: \" -Buna, esti Ioana? -Da! -Uite, am gasit intamplator nr tau prin agenda, dar nu imi amintesc de unde te cunosc.. poate daca iesim la o cafea or sumthin` 8) o sa`mi amintesc.. ce zici? -Oh, da!:pelvic_th \" :twisted: :mrgreen: eh, parc`asha mai merge ;) :lol: :lol: :lol: cat tre sa va mai invat? :mrhappy: |
no commen :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning