![]() |
Re: E46 320 D
foarte frumos arata.toba e schimbata?de unde ai luat tipsurile?multumesc
|
Quote:
|
ce faci, nu te mai gandesti la evacuare sport??
eu inca caut ceva finut si decent la $ |
Quote:
|
Quote:
ON TOPIC : ARATA FOARTE BNE MASINA, POATE DOAR ALTE ROTI SI PUTIN MAI JOASA.. NU PORTBAGAJ CSL,SI ALTE CACATURI... CAT MAI SIMPLA...CAT MAI FRUMOASA ;) !!! BAFTA ! AM UITAT SA PRECIZEZ CULOAREA ESTE DEMENTIALA ! |
Quote:
|
Am nevoie mare de parerile voastre !!!
Vreau sa imi iau niste arcuri sport de la eibach ... am gasit 2 tipuri pro kit si sportline ...Eu vreau cv mai lasat ca oricum ce am acu pe masina sunt niste arcuri semi dar vreau sa cobor fata mai mult .... la pret pe net sunt la fel 7 mil si unele si altele .... http://www.coastadeest.ro/detalii-ar...01-03-22_.html http://www.coastadeest.ro/detalii-ar...2067-140_.html chestia e ca am mai gasit la cnv cu 4 mil pro kit in poza cum le a avut pe masina arata bn masina lasata ...dar imi e sa nu vina pe a mea la fel ... sa iau sportline noi cu 7 mil sau alea pro kit cu 4 mil de la el ??? poza cu pro kit pe masina lui https://s10.postimage.org/bjp9b4apl/P1000608.jpg upload pictures |
Nu lua doar arcuri..in momentul in care le vei pune pe amortizor normal in max 6 luni tre sa iti iei alte amortizoare...mai strange bani si cumpara o suspensie sport...indiferent ca este fixa sau reglabila !!!
|
Quote:
Daca isi pune eibach pro kit , nu va avea nici cea mai mica problema ! cea mai buna combinatie e arcuri eibach pro kit + bilstein b4 Mtech , daca trece pe sportline va avea nevoie de amortizoare mai scurte si cred ca la bilstein sunt de la b6 in sus ! |
Quote:
cauta discutii in alta parte sau cu alta persoana ca nu am timp si nici chef de tine initial am vrut sa ii dau o sugestie sa isi puna burlan cum ai avut tu si da dea niste drifturi,evident sa aiba cineva sa il filmeze sa apara pe youtube |
Quote:
|
Nu lua arcuri fara amortizoare.O sa ai impresia ca iti topaie masina ca bugs bunny,iar telescoapele nu prind cateva zeci de mii de km ca or sa fie moarte.
E acceasi chestie ca atunci cand tai 2 spire din arc:shock: De unde dracu ca vin ideile astea sa l sfatuiti asa? Pune pana la primavara niste bani deoparte si iei o suspensie serioasa. Pe la 350-400 de euro gasesti o suspensie bilstein blana.:D |
Quote:
PS : acum depinde cat vrei sa o lasi , totul e ok atata timp cat nu face drop mai mare de 35-40 de mm maxim , iar sportline sare de acest drop. cauta pe userul george [ baiatul cu acel e46 rosu ] ca are eibach pro kit instalate pe masina sa vezi exact dropul oferit ! |
Una e cand pui suspensia completa si alta e cand ai doar arcurile pe niste amortizoare monroe lesinate de la gropile din Romania,cum sa faca toata cursa arcurile alea?iti calareste amortizoru rau de tot
Arcuri sport pe amortizoare stock e ca si cand te ai incalta cu 2 papuci ambii stangul. Cat despre eibach,intradevar,firma e jos palaria si isi merita banii. |
+1 devil
Multa lume nu stie ca exista arcuri care nu dauneaza amortizoarelor de serie.Cum este eibach pro kit conceput sa nu dauneze insa nu coboara chiar asa de mult masina Daca vrei ceva sa coboare mult atunci trebuie sa mergi pe alte arcuri mai scurte dar in timp iti omoara amortizoarele mai repede,,cea ce urmeaza sa cumperi amortizoare mai scurte Insa daca vrei o suspensie de calitate care nu coboara chiar mult un compromis bun ar fi EIBACH PRO KIT si pe parcurs BILSTEIN B8.(aprox 600e sau chiar mai bine) PRO KITUL CRED CA SUNT SI PROGRESIVE asta inseamna ca pe drum denivelat la viteze mici nu te va zguduii deloc. Bafta! OF.Problema ta am avut-o si eu am cump un set de arcuri Vogtland progresive (30-40)dar in timp a coborat mai mult.Le-am av puse cu amortizoarele oem si pe parcurs mi-am comandat koni regulabile pe duritate....Amortizoarele spate au avut 3 caneluri de inaltime putand muta arcul mai sus sau mai jos.De drop sunt ff multumit si de calitate la fel.totul mai ajuns in jur de 1000e.Dar suspensia de calitate se plateste 1.Nu topaie,la gropi mai mult decat acceptabila 2.Performante pe masura |
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning