![]() |
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
este mai lat
|
bord se potriveste si de pe asta 92-96 , cu mai putine modificari , problema apare deoarece bordul vine aplecat spre fata iar volanul este indreptat spre plafon la dacie nu e paralel cu podeaua , dar daca nu te deranjeaza , e bun de pus , unchiul meu a avut o dacie , super smechera cu modificari ca niciuna de aici . omu lucra numa la detaliu , un lucru care te facea sa uiti ca e dacie era acel bord . daca exista cineva care a incercat sa ridice 2 degete :D
|
frumos bordul de bmw
|
Am citit tot thred-ul asta...ideea de baza am inteleso...in legatura cu ceasurile de berlina...ceva cu plexiglass...o firma care face autocolante...si unu tovarash care stie sa monteze leduri...AM SI EU O MARREEEE RUGAMINTE ! ! ! !
Va rog mult de tot, unu din voi care si-a facut deja...puteti sa ma ajutati si pe mine (preferabil din bucuresti...ca asa pote sa ma indrume si spre anumite firme de aici).....Va rog mult da-ti-mi si mie un PM, un ID de mess, orice...sa-mi dati si mie mai multe detalii, VA ROG ! . . . am vaz k multi din voi ati scos niste chestii super tari... :sad::sad::sad: |
Ceasuri plasma custom pentru orice model de dacia pe www.ceasuriplasma.ro persoana de contact ADI.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si ceasurile mele,nu stiu ce parere aveti dar mie imi place...:D
|
o idee foarte buna, se vede bine
|
Quote:
|
Este cineva din craiova care stie sa faca ceasurile frumoase?!Daca da astept e`mail sau sa ma bage in lista id: [email protected]
|
Quote:
|
Nimeni??? Nu vrea nimeni sa ma ajute si pe mine sa-mi fac si eu un bord? (ma refer la modelul cu plexiglas,autocolant si leduri)....fac cinste :drunk:
Macar sa imi arate primii pasi...Va rog mult !!! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
ia sa pun si io o poza cu ceasurile din bordu meu:D:-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |