Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

cip77 14-11-08 20:54

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

este mai lat

Bengy_BLS 15-11-08 00:35

bord se potriveste si de pe asta 92-96 , cu mai putine modificari , problema apare deoarece bordul vine aplecat spre fata iar volanul este indreptat spre plafon la dacie nu e paralel cu podeaua , dar daca nu te deranjeaza , e bun de pus , unchiul meu a avut o dacie , super smechera cu modificari ca niciuna de aici . omu lucra numa la detaliu , un lucru care te facea sa uiti ca e dacie era acel bord . daca exista cineva care a incercat sa ridice 2 degete :D

TR_00_ANN 15-11-08 12:17

frumos bordul de bmw

B-04-SVA 20-11-08 15:03

Am citit tot thred-ul asta...ideea de baza am inteleso...in legatura cu ceasurile de berlina...ceva cu plexiglass...o firma care face autocolante...si unu tovarash care stie sa monteze leduri...AM SI EU O MARREEEE RUGAMINTE ! ! ! !
Va rog mult de tot, unu din voi care si-a facut deja...puteti sa ma ajutati si pe mine (preferabil din bucuresti...ca asa pote sa ma indrume si spre anumite firme de aici).....Va rog mult da-ti-mi si mie un PM, un ID de mess, orice...sa-mi dati si mie mai multe detalii, VA ROG ! . . . am vaz k multi din voi ati scos niste chestii super tari... :sad::sad::sad:

Uzy_ak_DMX 22-11-08 08:56

Ceasuri plasma custom pentru orice model de dacia pe www.ceasuriplasma.ro persoana de contact ADI.

B-04-SVA 22-11-08 11:59

Quote:

Originally Posted by Uzy_ak_DMX (Post 1879590)
Ceasuri plasma custom pentru orice model de dacia pe www.ceasuriplasma.ro persoana de contact ADI.

Da dar din pacate...la sectiunea DACIA.. scrie "in curand" :sadblinky:sadblinky:sadblinky

PH 33 RNR 22-11-08 13:53

1 Attachment(s)
si ceasurile mele,nu stiu ce parere aveti dar mie imi place...:D

TwentyOne 22-11-08 14:01

o idee foarte buna, se vede bine

Uzy_ak_DMX 22-11-08 16:00

Quote:

Originally Posted by B-04-SVA (Post 1879868)
Da dar din pacate...la sectiunea DACIA.. scrie "in curand" :sadblinky:sadblinky:sadblinky

Ia legatura cu ADI si vezi ce are de zis

Sh4ggy 24-11-08 20:44

Este cineva din craiova care stie sa faca ceasurile frumoase?!Daca da astept e`mail sau sa ma bage in lista id: [email protected]

B-04-SVA 25-11-08 16:23

Quote:

Originally Posted by PH 33 RNR (Post 1880059)
si ceasurile mele,nu stiu ce parere aveti dar mie imi place...:D

Da...si asta e o idee...solutie speciala si led-uri UV...arata bine....dar eu tot vreau un bord cum si-au facut baietzii astia p'aici... :ashamed:

B-04-SVA 25-11-08 16:29

Nimeni??? Nu vrea nimeni sa ma ajute si pe mine sa-mi fac si eu un bord? (ma refer la modelul cu plexiglas,autocolant si leduri)....fac cinste :drunk:
Macar sa imi arate primii pasi...Va rog mult !!!

BH 59 FIF 26-11-08 21:41

Quote:

Originally Posted by B-04-SVA (Post 1879868)

Am trimis un mail si mi-au raspuns extrem de rapid. In concluzie, cam peste o luna vor fi "pe piata". Pretul va fi in jur de 120 E/set. Cred ca o sa-mi fac si eu un cadou frumos de Craciun.

Sp1ky 27-11-08 18:03

5 Attachment(s)
ia sa pun si io o poza cu ceasurile din bordu meu:D:-P

Uzy_ak_DMX 28-11-08 07:32

Quote:

Originally Posted by Sp1ky (Post 1889915)
ia sa pun si io o poza cu ceasurile din bordu meu:D:-P

Da,.... simplu si eficient.... e ok...

All times are GMT +2. The time now is 08:31.

- Copyright 2026 4Tuning