Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/28-suzuki-gsx-1300-alias-hayabusa.html)

catalin rs4 05-03-04 00:41

bine mey..si eu sper sa ne intalnim ..dar de ce tocmai la toamna?? :lol: :lol: spunemi la ce sa ma astept ??? :lol: :lol:

Anonymous 05-03-04 00:44

.. pentru ca te-am lasat corijent. :P

catalin rs4 05-03-04 00:55

:lol: :lol: he he ..pot sa intreb si eu de ce si la ce mai lasat corigent?? :lol: pe bune cas vreasa te cunosc fara misto acuma.. :lol: :wink:

DZ1 05-03-04 23:05

Re: Bai, e tare totusi vizitatorul!

Quote:

Originally Posted by \"Leon\"
Eu cred ca a intrat o data din greseala pe forumul asta si a vazut ca sunt niste amatori carora le plac motoarele, si cum pe alte site-uri dedicate gasesti topicuri bazate si replici date de profesionisti, omu' a vrut sa testeze inteligenta si cunostintele (forumistilor) in legatura cu motocicletele, dar te rog vizitatorule, majoritatea celor de aici ai vazut cum sunt, mai... amatori si asa usor-usor o sa invete toti si or sa se descurce, ai reusit sa-i intarati, acum e vremea sa ne spui site-uri unde putem sa ne informam si noi mai detailat, pt ca omul cat traieste invata!

Ps: Mie mi-a fost tare simpatic vizitatorul si hazliu, cu toate ca uneori a fost cam rautacios cu niste veterani ai forumului. Keep up the good work.
Daca nu e un vizitator extraterestru, mi s-a parut un om destul de destept.
Peace si tie

Da ai dreptate si mie mi-a placut de el,mai ca ia-si rupe gatul cu tot ce are sau nu are pe el....ce atata desteptaciune ai vazut tu la el nu stiu si nici nu ma intereseaza....daca atatea prosti pe care le-a spus se traduc la ora actuala ca inteligenta ma dau batut...
Eu m-am repetat de prea multe ori aici ca sa o mai fac si acum.....
Pt. mine el la el creierul mare este mic si ala mic nu il are deloc...
Dar ca peste tot fiecare cu parerea lui...

Gratzian 06-03-04 01:26

hai statzi putzin, nu va mai atacatzi, ce naiba?
nu vedetzi ca asta vrea?
el declara ca nu se pricepe la masini, da? deci la masini nu
la motoare, are un scuter... ca si cum ar fi baiat de mingi la tenis de camp si v-ar zice ca joaca la cupa Davis... deci nici la motoare
ce naiba? nu are nici o parere pertinenta, se ascunde, nu se mai logheaza, ca sa nu va luatzi de el,
vorbeste urat, si creaza atmosfera neplacuta
asa ca nu il mai certatzi, va rog, lasati-l...
numai voi suntetzi de vina ca continua acest dialog absurd
poa sa scrie oricine ce vrea , vorba lui, trece pe proxi, nu ai cum sa il opresti
asa ca, nu el, ci voi terminatzi cu povestea asta
ce naiba?
noi suntem 1200 in fiecare zi aici
el tzine un site rudimentar, si asta, probabil ca genereaza tensiunile pe care incearca sa la descatuseze aici
si datorita voua, reuseste...
deci:
terminatzi, va rog, si cu acidman, si cu zahei si cu \"vizitatoru\" fantoma
altfel, voi o sa fitzi de vina si o sa va certam
mai bine veniti maine la prezentarea concursului pe care il organizam impreuna cu clarion, nu?
primul concurs de echipare audio pe masini
asta e o chestie mult mai mishto
adica noi chiar facem ceva, hai pe partea constructiva
de injurat, gasitzi voi, nu?
:lol:
mama ce p... i-am tras azi lu unu oprit ca un c...
mmmmmmmmmm ne-am intzeles?

catalin rs4 06-03-04 01:35

:lol: :lol: asa este gratzian are absolut ..dreptate.. :lol: asteptam..domnule vizitator..sa vedem ce prosti ..ne mai scrii .. :lol: ca ne doare. in..p...a..... :lol: :lol: poate nici acolo :lol: ...nai stiut si nici nu o sa sti sa vb ca si un om civilizat..ai vrut ..numai sa provoci.. :twisted: :twisted: bafta.. :wink: :wave: :chainsaw: :x :bat: :2gun: :drunk:

b99sha 06-03-04 05:07

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
numai bine si asfalt fara cioburi :P

Ha! Stiu pe unu' bazat cu motoarele...Si ce zmeu era (si artist de ce sa nu recunosc) pana sa intre intr-o curba cu \"genunchiul jos\" si sa dea -peste ce credeti voi- peste o balega...La spital s-a oprit :yikes:

tekno 06-03-04 08:59

shit, nasol... la chiar potzi sa zici ca s-a bagata in maer cacat :?

Leon 07-03-04 00:51

Dz1, nu trebuie sa te superi pe o stafie

Eu unul am fost fascinat, si inca sunt de coerenta vorbelor sale pe acest topic, daca le citesti pe toate in ordine o sa vezi ca exista un pattern. Trebuie sa-i dam cezarului ce-i al cezarului. Daca omul stie mai mult ca (noi) despre motocilete(nu prea imi place sa scriu MOTOARE pt ca se confunda cu unitatile propulsoare care ne propulseaza si noua masinile) atunci ar trebui sa facem un schimb de experienta, nu sa ne balacarim pe forum! Sa vedem cine le are cel mai bine in domeniul lui de activitate!

Ps: Sha daca e adevarat ceea ce ai zis, e o nesansa mare, care ni se poate intampla si noua, celor cu masinile intr-un ac de par negociat la maxim sa facem un tete-a-queue!?!

tekno 07-03-04 10:51

deah... da cu atat cunoashtere el zice ca Hayabusa e facuta de kawasaki sau de yamaha ce dreq a zis... sau ar fi a doua varianta ca sa ne enervese pe noi....

Gratzian 09-03-04 15:52

1 Attachment(s)
el e omu cu scuteru, ce nu a fost clar?
e ca si cum ar merge unu cu un moskvich sau o autoutilitara pe site de motociclisti si ar zice ca el e mare scula la masini, tuning si curse... ca are masina, nu? pricepetzi?

adica el NU ARE motor NICI NU ARE NICI O PARERE PERTINENTA
voi v-atzi incins degeaba, aia e

browny 10-03-04 13:23

2 Attachment(s)
Frumoasa rau e haya asta,nu? Da' ce cauciuc spate are !!!!! :wink:

b99sha 10-03-04 16:02

Mda...super!
Dar ati vazut numarul? :lol:

browny 10-03-04 18:05

1 Attachment(s)
Funny,isnt'it? :lol: :lol: :lol:

Gabi_323i 10-03-04 19:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce misto poza
scary movie :P
hmm oberv ca ai o oarecare pasiune pt motoare? 8)

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning