![]() |
bine mey..si eu sper sa ne intalnim ..dar de ce tocmai la toamna?? :lol: :lol: spunemi la ce sa ma astept ??? :lol: :lol:
|
.. pentru ca te-am lasat corijent. :P
|
:lol: :lol: he he ..pot sa intreb si eu de ce si la ce mai lasat corigent?? :lol: pe bune cas vreasa te cunosc fara misto acuma.. :lol: :wink:
|
Re: Bai, e tare totusi vizitatorul!
Quote:
Eu m-am repetat de prea multe ori aici ca sa o mai fac si acum..... Pt. mine el la el creierul mare este mic si ala mic nu il are deloc... Dar ca peste tot fiecare cu parerea lui... |
hai statzi putzin, nu va mai atacatzi, ce naiba?
nu vedetzi ca asta vrea? el declara ca nu se pricepe la masini, da? deci la masini nu la motoare, are un scuter... ca si cum ar fi baiat de mingi la tenis de camp si v-ar zice ca joaca la cupa Davis... deci nici la motoare ce naiba? nu are nici o parere pertinenta, se ascunde, nu se mai logheaza, ca sa nu va luatzi de el, vorbeste urat, si creaza atmosfera neplacuta asa ca nu il mai certatzi, va rog, lasati-l... numai voi suntetzi de vina ca continua acest dialog absurd poa sa scrie oricine ce vrea , vorba lui, trece pe proxi, nu ai cum sa il opresti asa ca, nu el, ci voi terminatzi cu povestea asta ce naiba? noi suntem 1200 in fiecare zi aici el tzine un site rudimentar, si asta, probabil ca genereaza tensiunile pe care incearca sa la descatuseze aici si datorita voua, reuseste... deci: terminatzi, va rog, si cu acidman, si cu zahei si cu \"vizitatoru\" fantoma altfel, voi o sa fitzi de vina si o sa va certam mai bine veniti maine la prezentarea concursului pe care il organizam impreuna cu clarion, nu? primul concurs de echipare audio pe masini asta e o chestie mult mai mishto adica noi chiar facem ceva, hai pe partea constructiva de injurat, gasitzi voi, nu? :lol: mama ce p... i-am tras azi lu unu oprit ca un c... mmmmmmmmmm ne-am intzeles? |
:lol: :lol: asa este gratzian are absolut ..dreptate.. :lol: asteptam..domnule vizitator..sa vedem ce prosti ..ne mai scrii .. :lol: ca ne doare. in..p...a..... :lol: :lol: poate nici acolo :lol: ...nai stiut si nici nu o sa sti sa vb ca si un om civilizat..ai vrut ..numai sa provoci.. :twisted: :twisted: bafta.. :wink: :wave: :chainsaw: :x :bat: :2gun: :drunk:
|
Quote:
|
shit, nasol... la chiar potzi sa zici ca s-a bagata in maer cacat :?
|
Dz1, nu trebuie sa te superi pe o stafie
Eu unul am fost fascinat, si inca sunt de coerenta vorbelor sale pe acest topic, daca le citesti pe toate in ordine o sa vezi ca exista un pattern. Trebuie sa-i dam cezarului ce-i al cezarului. Daca omul stie mai mult ca (noi) despre motocilete(nu prea imi place sa scriu MOTOARE pt ca se confunda cu unitatile propulsoare care ne propulseaza si noua masinile) atunci ar trebui sa facem un schimb de experienta, nu sa ne balacarim pe forum! Sa vedem cine le are cel mai bine in domeniul lui de activitate!
Ps: Sha daca e adevarat ceea ce ai zis, e o nesansa mare, care ni se poate intampla si noua, celor cu masinile intr-un ac de par negociat la maxim sa facem un tete-a-queue!?! |
deah... da cu atat cunoashtere el zice ca Hayabusa e facuta de kawasaki sau de yamaha ce dreq a zis... sau ar fi a doua varianta ca sa ne enervese pe noi....
|
1 Attachment(s)
el e omu cu scuteru, ce nu a fost clar?
e ca si cum ar merge unu cu un moskvich sau o autoutilitara pe site de motociclisti si ar zice ca el e mare scula la masini, tuning si curse... ca are masina, nu? pricepetzi? adica el NU ARE motor NICI NU ARE NICI O PARERE PERTINENTA voi v-atzi incins degeaba, aia e |
2 Attachment(s)
Frumoasa rau e haya asta,nu? Da' ce cauciuc spate are !!!!! :wink:
|
Mda...super!
Dar ati vazut numarul? :lol: |
1 Attachment(s)
Funny,isnt'it? :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce misto poza
scary movie :P hmm oberv ca ai o oarecare pasiune pt motoare? 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning