![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
A sosit Suspensia....In total 800$+discuri de frana aerisite si etrieri Brembo 300$
Enjoy:arrow::arrow: |
4 Attachment(s)
Quote:
Another race day with Kryp |
8 Attachment(s)
Quote:
Azi am fost pana la remat cu un prieten.....Si deodata imi sare ceva in ochi.....Era 190 E abandonat de 2 zile.....cand L-am vazut mi sa rupt inima..L-am luat acasa...am dat doar 500$ pe el.... Se pare ca proprietaru nu io fost mila de aceasta masina:rolleyes2 Ajung acasa ii cumpar Far Dreapta-45$ Grila fata -24$ Stop stanga-50$ Toba sport-85$ Bara spate-100$ +Vopsit bara 45$ ACum masinuta se bucura ca e langa nepotu lui AMg..:oops::oops: |
Nu te supara ... dar cum ai facut chestia cu amandoua masinile intr'o singura poza ... merge sa iti alegi cu ce masina sa concurezi ? .. sau cealalta masina o pui din photoshop ? :oops:
|
Quote:
AM dat comanda pentru suspensia la 190 E/..si peste 3 zile vine motoru la AMG....Aceste sunt ultimele modificari deocamdata(nu mai are mama/tata bani sa-mi deie:lol::lol:) |
Quote:
|
Quote:
2-Te duci in meniu si dai save car...de exemplu la mapa mea...mapa mea e akagi...*****iu akagicar..si apoi save.... 3-intru inapoi imi aleg masina pe care vreau sa o conduc si apoi intru pe harta si imi aleg cu oponent;) Si cam atat |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pisica a primit turbo!
Dimineata dupa ce m-am trezit m-am dus la radu la garaj. Cand am ajuns ce sa vezi?2 turbine:X:X. Le-am montat si gata de drum.. Cand sa plec tocmai primise marfa..cand am vazut o bara de pisica.Cum dary2 nu mi-a mai adus bara(e neserios)asa ca am negociat pentru ca nu vroia sa lase nici macar 2$. Am montat si bara si am plecat inapoi spre casa. Deci: -masina a primit suspensie noua adjustabila pentru ca,camberu era nasol rau. -bara spate noua. -twin turbo poze: |
3 Attachment(s)
Foarte frumos ma..BV
La 190 E a venit suspensia:oops::oops:...cam ridicata de fata dar o sa se mai lase:oops: Ps-am scos si emblemele;);) |
7 Attachment(s)
Quote:
Am facut ceva update`uri ... 8)8)8) Asa trebuie negre de tot ca asa place la mine :))) (greseala de exprimare intentionata :rolleyes2:rolleyes2 ) Pozele au fost facute seara , ca atunci a terminat mesterul de vopsit .. |
5 Attachment(s)
A fost montat si demontat/distrus motorul v6 :| ... pe la 250 Km/H:|
Las pozele sa vorbeasca ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning