![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi / Top Speed !
tu poate ai avut mai mult sange frate.eu nu vreau sa-i ating limitele(nu la noi).la 195 km/H un prost cu clio s-a aruncat in fata mea sunt patit
|
"loc destul pe a2" nu este tot timpul.nu stiu cat de des faci tu a2 si dc tu crezi ca de fiecare data cand o sa iesai pe a2 o sa alergi asa te inseli.
|
am zis ca am mers nu ca am condus :)
de cele mai multe ori eu am fost noaptea si era liber :mrgreen: |
Honda Acord 220 km/h pe A2
|
Eu am condus un Sl 300 AMG...de prin 1994 cred.Nu spun viteza,pentru ca nu conteaza:DConteaza CP!:D...oricum...nu shtiu nici catzi CP are...
|
afla si cati cai are si spune si ce viteza ai prins cu respectiva masina, pls!!
|
Aoleuuu....:P...pai viteza nu am prins mult ca eram in oras...nu stiu ..sa aproximez un 90:(...si cp nu stiu cat are...tre sa vb cu omu sa il intreb...ar tre sa scrie si pe net dar nu am gasit acum:(
|
salut...sunt curios...pe cine de aici am insultat?Am primit warning..
p.s. nu mi se par deloc fair play chestiile de genul: admin: - nu am ce ii face omului,imi este prieten..... shtiti voi c vreau sa spun... Oricum cica v-am insultat:))))sunteti tari...cei mai tari va pup pls trimiteti-mi pm cu insuolta...sau nu shtie lumea ce e aia insulta....."la naiba" am voie sa zic? I'l take my chance!!! LA NAIBA! |
ai primit pm cu explicatia dragul meu ;)
ps: nu mai faceti Offtopic ca abea am "dat cu matura" pe aici :-P :D |
Pai mandretzea mea de Passat 1.9TDI 101cp 200km/h
si mandretzea lu` pujtiu de astra 2.0DTI 100cp 195km/h |
Quote:
Veneam de la Campina. 210 km/h pe ceas..., si un nene cu un Hiunday Santafe s-a gandit sa iasa pe banda doi sa-l depaseasca pe cel din fatza lui. A tras de volan chiar in dreptul meu. Noroc ca l-am vazut si am avut bulan ca era liber din contrasens. Am iesit, am revenit si mi-am continuat drumul. Bineinteles... tot cu 200-210-220. :twisted: |
donu-le aceasi problema am patit-o si io numai ca aveam vreo 160 cu un cielo si in loc de un santafe era un ditamai ciolofanu ca la un moment dat am crezut ca e cal ... si abia abia am redresat-o .... ca am luat cam brusc de volan ca l-am vazut tarziu... !! dar .. doamne doamne e cu noi si sper sa fie in continuare !!
|
masserati cambiocorsa = 250 km/h DN1
|
Dacia 1310 145km/h fara AC :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning