![]() |
Re: Dacii modificate...detalii...
Uau...Recunosti anul pozei numai uitandu-te la ea?! :shock: Cum reusesti sa faci asta? De ce nu mergi la Romanii au talent, "fratiuc"?
In poza aia observ un link care duce spre o pagina de facebook, poate se gasesc pe acolo mai multe detalii. |
din poza asa la prima vedere se poate vedea ca este aspirat cred...adica am mai auzit chestii de genul cu intercooler pe aspirat, iar dupa cum este pozitionat carburatorul poate sa fie ceva din natia alpine..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Un fel de Mama Omida :lol: |
2 Attachment(s)
DACIA MD 87 : conceputa in atelierele Uzinei Dacia, si a fost initiat de Ing. Nicolae Cosmescu cu o mica echipa de entuziasti mecanici si piloti sportivi ai IATSA club si inca ceva important, in doar 3 luni s-a realizat masina.
|
Mai multe informatii despre aceasta masina le gasiti aici
|
6 Attachment(s)
inca una care ar merge aici,tinand cont ca este facuta de un pusti,care sa zic,ca cel putin pe mine,si inca cativa,ne-ar invata mecanica
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar,asta e...daca nu are "spoilere si stickere" nu e tiunata,adica sunt cateva pe topic care sunt puscate de rugina,dar na...sunt tunarite |
Quote:
|
1 Attachment(s)
trecand pe langa...Mru...am observat ceva,voi observati?rugina e ca la ea acasa :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning