![]() |
Re: LFS- Campionatul national de drift (virtual)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu o propunere daca se poate:)
|
Quote:
Quote:
. |
Incepand cu etapa a 6-a va intra in vigoare urmatoarea regula :
Intarziere => -5 pct Participare fara a fi inscris => -10 pct Inscriere si neparticipare =>-10 pct |
Quote:
|
Quote:
|
as vrea sa fac un chat pt toti care ii inteereseaza jocul nostru si sa discutam mai multi de o data bine intelesc daca vreti eu am zis sa propun!:):D
|
Quote:
|
Apropo , tin sa va anunt ca avem planuri mari pentru viitorul campionatului , sa facem ceva gen KOE , international ...unde va fi competitia mult mai mare si vom avea top 32 asigurat ...de asemenea planuri mari , pentru juriu + punctaje , reguli si altele ...dar pana atunci ( vom incepe probabil in septembrei , august e concediu) va urez bafta in continuare la campionatul actual ..mai avem 3 etape si terminam!
De mentionat si faptul ca la KOE-LFS ...vom avea premii pentru locul 1 licenta lfs etc etc |
Quote:
Quote:
Te rugam sa dezvolti un pic ideea. Quote:
Quote:
|
Ideea lui AG69DRK este buna.Chiar ar prinde bine un chat mai ales pt campionate si alte intreceri.Cu chatul daca vreti cred ca v-as putea ajuta eu... . Daca e ceva Robbie sa-mi zici pe mess ca se rezolva imediat :D
|
Quote:
|
uitati chatu este gata link:www.xat.com/NightAngel cei care au id meu sa-mi de-a un buzz ca sa va dau admin pe chat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning