Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

Tibitzu 19-11-11 11:33

Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca

Like!!! :lol:

Black[Angel] 19-11-11 11:51

Domnule AYG ai avut ca de obicei o inteventie de genul "hodoronc-tronc". ei bine afla ca nu mai sunt la varsta la care sa-mi fie frica de "bau-bau".
A si apropo afla ca si eu m-am intalnit cu baietii pe care tu i-ai enumerat si chiar le-am ascultat si masinile(unora dintre ei care au fost abordabili) asa ca...nu vad sensul interventiei tale acide.

Cat despre discutia cu Claudiu o sa o mut pe privat deoarece am fost inteles gresit si nu vreau sa fac circ pe acest forum. Dupa cum se poate observa desi am cont de prin 2005 nu am fost foarte activ deoarece nu imi place sa am interventii doar de dragul de a le avea, chiar nu simt nevoia sa ma bag in seama ca altiii.

B-11-AYG 19-11-11 11:56

Quote:

Originally Posted by Black[Angel] (Post 4725395)
Domnule AYG ai avut ca de obicei o inteventie de genul "hodoronc-tronc". ei bine afla ca nu mai sunt la varsta la care sa-mi fie frica de "bau-bau".
A si apropo afla ca si eu m-am intalnit cu baietii pe care tu i-ai enumerat si chiar le-am ascultat si masinile(unora dintre ei care au fost abordabili) asa ca...nu vad sensul interventiei tale acide.

Cat despre discutia cu Claudiu o sa o mut pe privat deoarece am fost inteles gresit si nu vreau sa fac circ pe acest forum. Dupa cum se poate observa desi am cont de prin 2005 nu am fost foarte activ deoarece nu imi place sa am interventii doar de dragul de a le avea, chiar nu simt nevoia sa ma bag in seama ca altiii.

Citeste :arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=3L1U4...eature=related ;)

:lol:

Black[Angel] 19-11-11 12:08

Din pacate mai ai mult pina departe!!!!!

Marius_FTU 13-01-12 16:01

Re: My Renault 5 GTR project

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 4824712)
bafta cu proiectul in continuare !! dar am si eu o nelamurire :)
folosesti cumva google translate cand scri aici pe forum???

Cred ca e ungur... Fazeka e ceva oras din Ungaria daca nu gresesc :)

margineanu ovidiu 13-01-12 17:27

Quote:

Originally Posted by Marius_FTU (Post 4824838)
Cred ca e ungur... Fazeka e ceva oras din Ungaria daca nu gresesc :)

de fapt Fazekas e chiar un nume...restul.... :)

vladpvs 13-01-12 17:44

Ovidiu, mai traiesti? :lol:

ReLLaXX 13-01-12 17:58

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 4825069)
Ovidiu, mai traiesti? :lol:

Ca de obicei, sta in umbra si priveste. :-)

Ovidiu, La multi ani! Ca nu am apucat anul asta. :)

margineanu ovidiu 13-01-12 18:38

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4825113)
Ca de obicei, sta in umbra si priveste. :-)

Ovidiu, La multi ani! Ca nu am apucat anul asta. :)

multumesc la fel Claudiu,sa dea domnu sa ne vedem cat mai des anul asta,eu vreau evenimente sa fie.....
vlad noi ne vedem in cateva minute,tu ai cam lipsit in ultimul timp hai ca eu am mai facut cate ceva la masina,tu ?

vladpvs 13-01-12 20:30

N-am apucat sa vin in seara asta. Am facut si eu multe la masina, las ca povestim zilele astea :D
Ne-am gasit si noi unde sa discutam, am stricat aici frumusete de topic de prezentare :twisted:

dydy-andrey 14-01-12 22:16

pun pariu ca doar numele te-a fermecat la subul asta... "bomb"... :))
parca luasei un amplificator, gz parca...
nu mai lua chinezarii si ia ceva calumea si ti mai mult de ele...
felicitari pana acum, asteptam noua incinta, care, apropo, dupa ochiu meu prost, portu ala e cam scurt pentru latimea lui... doar daca nu asculti la 45hz...

ReLLaXX 15-01-12 04:55

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 4827198)
asteptam noua incinta, care, apropo, dupa ochiu meu prost, portu ala e cam scurt pentru latimea lui... doar daca nu asculti la 45hz...

Niciodata, indiferent cat esti de bun si de priceput nu o sa poti sa intuiesti macar frecventa de lucru (acordaj) a unei incinte din priviri. :) Aceeasi incinta cu acelasi difuzor pot sa cante complet diferit in functie de orientarea in habitaclu. Si asta e doar unul din amanunte. Ai putina rabdare si mai aprofundeaza. :)

alex_bmw1992 15-01-12 09:53

Quote:

mai degraba greutatea , si fizicul lui... de monstru :D

V.Roberto 15-01-12 17:00

Quote:

parca luasei un amplificator, gz parca...
nu mai lua chinezarii si ia ceva calumea si ti mai mult de ele...
felicitari pana acum, asteptam noua incinta, care, apropo, dupa ochiu meu prost, portu ala e cam scurt pentru latimea lui... doar daca nu asculti la 45hz...

sau poate chiar brandul...care sa nu uitam a reusit un titlu destul de frumos anu trecut cu cei 157.7 Loudest car ...da vbim despre MNC, eu zic sa lasam teoriile cu marcile consacrate ....nu are rost ,daca tot vbim de chinezarii,,gz unde crezi ca e fabricat?si daca nu tiai dat seama omu e la inceputul drumului car audio,invata pe propria investitie,cumpara asculta etc,pt muzica e un sub perfect ,si pretul de achizitie a fost foarte ok incinta noua deja e in constructie deci omu e genu do it yorself, asa ca spor la lucru ii doresc

soosy 15-01-12 18:20

Quote:

Originally Posted by fazekasnfs (Post 4812530)
amcumparat ground zero ul.

da un Pm te rog cat ai dat pe amplif...din cate vad ii nou
am unu identic(folosit putin) si as vrea sa-l dau,sa imi fac o ideie ca si pret

mersi si bafta

All times are GMT +2. The time now is 09:50.

- Copyright 2026 4Tuning