![]() |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
Like!!! :lol:
|
Domnule AYG ai avut ca de obicei o inteventie de genul "hodoronc-tronc". ei bine afla ca nu mai sunt la varsta la care sa-mi fie frica de "bau-bau".
A si apropo afla ca si eu m-am intalnit cu baietii pe care tu i-ai enumerat si chiar le-am ascultat si masinile(unora dintre ei care au fost abordabili) asa ca...nu vad sensul interventiei tale acide. Cat despre discutia cu Claudiu o sa o mut pe privat deoarece am fost inteles gresit si nu vreau sa fac circ pe acest forum. Dupa cum se poate observa desi am cont de prin 2005 nu am fost foarte activ deoarece nu imi place sa am interventii doar de dragul de a le avea, chiar nu simt nevoia sa ma bag in seama ca altiii. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=3L1U4...eature=related ;) :lol: |
Din pacate mai ai mult pina departe!!!!!
|
Re: My Renault 5 GTR project
Quote:
|
Quote:
|
Ovidiu, mai traiesti? :lol:
|
Quote:
Ovidiu, La multi ani! Ca nu am apucat anul asta. :) |
Quote:
vlad noi ne vedem in cateva minute,tu ai cam lipsit in ultimul timp hai ca eu am mai facut cate ceva la masina,tu ? |
N-am apucat sa vin in seara asta. Am facut si eu multe la masina, las ca povestim zilele astea :D
Ne-am gasit si noi unde sa discutam, am stricat aici frumusete de topic de prezentare :twisted: |
pun pariu ca doar numele te-a fermecat la subul asta... "bomb"... :))
parca luasei un amplificator, gz parca... nu mai lua chinezarii si ia ceva calumea si ti mai mult de ele... felicitari pana acum, asteptam noua incinta, care, apropo, dupa ochiu meu prost, portu ala e cam scurt pentru latimea lui... doar daca nu asculti la 45hz... |
Quote:
Niciodata, indiferent cat esti de bun si de priceput nu o sa poti sa intuiesti macar frecventa de lucru (acordaj) a unei incinte din priviri. :) Aceeasi incinta cu acelasi difuzor pot sa cante complet diferit in functie de orientarea in habitaclu. Si asta e doar unul din amanunte. Ai putina rabdare si mai aprofundeaza. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am unu identic(folosit putin) si as vrea sa-l dau,sa imi fac o ideie ca si pret mersi si bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning