![]() |
Re: Vw Polo
a trecut, trebuia sa ii trimit pana sambata trecuta...... moveing on....
|
dasta e asa de complicat la noi in tara sa faci un sistem de top ... ca nu gasesti piese si alte alea asa usor ... spor la gasit procesor ...
|
m-am hotarit, o sa particip si eu la emma . leg A4le pe midbasi si tweetere si vedem ce-o iesi
|
orice lucru bun iese odata la 9 luni :))
|
si un lucru mic si rau se naste odata la 18 luni :)))))
|
2 Attachment(s)
wooferu nu mai este jl, este un Polk SR 12"... vine din state in circa 1 luna. poze cand o sa-l primesc
Overall Frequency Response20-200 HzNominal ImpedanceDual 4 ohmsPower Handling (continuous)700 wPower Handling (peak)1400 wEfficiency89 dBDriver Mounting Depth Top Mount7-3/5" (19.30cm)Thiele/Small ParametersResonant Frequency30 HzQms8.0Qes0.6Qts0.55Vas53 LitersCms150 Micro MetersBl19 series Tesla MetersSd499 sq. cm / 77.35 sq. inXmax (linear)16.25 mm / 0.64 inXmax (mechanical)63.5 mm / 2.5 in Mms183 gDriver Weight26.5 lbs |
5 Attachment(s)
si gata.....
|
acum incepe distractia;)
|
8 Attachment(s)
astazi s-a lucrat:
1 : montarea dvdului , sertarului 2 : vopsirea/montarea suportului de ceasuri , montare voltmetru digital (luni urmeaza voltmetru analog) 3 : montarea remoteului de la woofer in torpedou . 4 : am tras cabluri: Ai-NET, optic, remote, RCA 5 : leduri la picioare fata + spate (rearanjare + instalare) 6 : aranjarea plasticaraierelor imediat termin si portbagajul... keep in touch |
vre-o parere / impresie?
|
1 Attachment(s)
ce lumineaza asa sub scaune ?
ce sunt mai exact ? uite schema de alimentare pe care mi-ai cerut-o in pm |
in fata sunt baghete cu leduri si in spate sunt cocluri cu leduri .
ms mult |
1 Attachment(s)
la mine asa arata.
cum pot verifica, fara sa fac conexiunile care e plusu si minusu respectiv remoteu. plz help ca n-am chef sa fac vreo boacana. mentionez ca am PXA-H700 |
cauta pe net manualul.
sau da un mail la alpine cel mai simplu. daca iti raspund pana in anul nou ai noroc :) plusul tre sa aibe siguranta pe el (al meu are 3A) si e cel din dreapta sus ca si in desenul pus de tine. |
1 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning