![]() |
re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
Quote:
|
s-a ajuns intr-un punct interesant ;)
sper sa vad la tulcea toate masinile astea la start;).daca se prezinta ursul de campina[cel rosu]si daca nu mai fura startul si e descalificat:),nu vedem nici unul podiumul pe treapta cea mai inalta. pana una alta chiar ma distrez,ziceam ca nu mai intru,dar e prea frumos. ps.amadeus ai fost cu honda pe rotzi pana la santa?nu s-a stricat nimic la ea?:):):):):) |
Am fost chiar de doua ori cu ea acolo...si pe partea cu stricatul...e honda, nu opel sau vw...
Ba chiar am facut si un tur de forta...m-am dat acolo...m-am urcat in masina...am mers nonstop aproape 3000 de km...am ajuns cu ea la tulcea...m-am dat...dupa care am adormit in masina...eu eram dauna totala...Honda nu... |
Quote:
"Vre-o" este gresit in orice moda vrei tu. Nu conteaza varsta mea si nici a ta. Tu esti dovada vie ca imbatranind nu devi mai destept si ca prostia nu are varsta. Cu trecerea timpului acumulezi experienta dar inteligenta din pacate nu. Din contra de la o anumita varsta o iei in jos, ai idei fixe, crezi ca le stii pe toate si nu accepti sa fi contrazis. Bravo pentru filmulete, asta trebuia sa faci de la inceput, este normal ca fiecare sa sublinieze ce ii place. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
inca odata precizez ca nu neg faptul ca honda facea si face motoare bune ;) dar nu ma pot abtzine sa nu bag cate o ''injectie'' :):):):) |
Trebuie sa tinem cont ca Taz chiar se pricepe la injectii...mecanice...cand se strica schimba direct motorul...nu o mai repara...
|
Quote:
no comment! |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=nrx3gZ-HMmo
uite ce te asteapta...;) |
Quote:
Apelativul "prietene" este folosit de sute de ori pe acest forum, esti prima domnisoara afectata de el. Din cate am observat nu am fost singurul care m-am luat de domnia ta, de unde rezulta ca prblemele de inteligenta idei fixe nu sunt la mine. Legat de vre-o, vre-un, vreo, vreun este o intreaga polemica, o sa ma conformez si o sa scot liniuta in viitor, nu am idei fixe :)) http://polimedia.us/trilema/2010/vreo-vre-o/ Filmuletele alea puteai sa le vezi si tu pe Youtube, sunt cu zecile, dar domnia ta dorea sa i le dau eu "mura in gura". Ma bucur ca v-au fost de folos. O seara buna! |
Quote:
|
Quote:
|
manta, GTR, calm băieţi, calm....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning