![]() |
Re: Oltcit Trs
Bre ia sa imi zici si mie ce si cum cu geamurile fumurii ca am vazut ca nu ai eticheta pe spate,s-a legat vre-un gabor de tine pe faza asta?Din cate stiu aia e folie si cu folie ai gaborii in spate ca ciupercile dupa ploaie.
|
am zis odata ca nu imi plac stikerele. dar intr-un fel e logic ce a facut el. a pus stikerele sa arate la lume unde vrea sa ajunga cu tuningul :) asa ca acuma cand isi cumpara o piesa pt masina se uita la stikere si isi ia produsul cu marca de pe unu din stikere. se ghideaza omul :) pe cand termina o sa le aiba pe toate :)
|
parerea mea ca intai ar trebui niste jentzi calumea' si dupaia stickerele
|
Stie el ce face... ;) Chill!!!!
|
la faza cu stikerele mam razgandit am vazut mai bine la pozele si arata bine chiar imi plac dar itzi trebuie ceva jentzi sau vopsestele pe cele vechi
|
6 Attachment(s)
niste probleme cu motoru.. posibil supape.. sau aprinderea... rateuri in carb... am ramas de 10 ori azi cu el..
|
Quote:
dar am o rugaminte .. si asta e pentru binele tau pentru a se vedea cum a iesit oltcitul pune si tu niste poze clare nu facute cu tel parerea mea ca ii strici un pic imaginea..;) cu o camera iasa si mai bine... asteptam poze .....;) |
dap bafta cu rezolvatu motorului
|
nu mai am masina.... :(( :(( :(( bafta tie , cataline, sa dea domnu sa o faci mai super decat orice citar din tara... :-< eu nu mai am nici o sansa sa mai pun in practica imaginatia... :(
|
unde ti masina Magos ? ti-a venit cealalta ? sau se fura oltcituri prin buc ?
|
3 Attachment(s)
am rezolvat.. era de la delcou.. imi sarise de acolo acu vreo 3 zile.. si nu mi l-am pus bine..
cel din poza are probleme cu puntea spate kred :D |
vreau aripa din spate,pt sorici
|
Eu motorul dar doar daca e turbo:lol:
|
mie mai imi ramane ceva ?:oops:
Imi place ce ai realizat pana acum si iti urez succes in continuare , tine-o tot asa omule,you r the best ! |
mie mai imi ramane ceva ?:oops:
Imi place ce ai realizat pana acum si iti urez succes in continuare , tine-o tot asa omule,you r the best ! ps-abtibildurile arata bine + k tie tre sa-ti placa. succes |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning