![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---
slip mai ai numerele mele ? :D:D:D
|
Quote:
|
danke danke :) voi fi acolo la 19:00 ;)
|
Quote:
vorbim din momentu' in care ajung in bacau ;) ok? am zis k il sun si pe aleks sa vad cum facem... sa mergem sa vedem hotele..ceva.. unde sa stam.. sa schimbam o vorba .. la un suc.. :D vb vine :P in camera..si apoi..la o plimbarica..si restul..ce va urma nu se stie :> stii cum e...cand e pe moment.. e cel mai frumos si mai productiv :D dak e planificata o kestie din asta inca din timp s-ar putea sa nu iasa cum se doreshte si deci.... e mai bine asa :D v-am salutat p toti .... bafta respect |
abia astept.......... o sa fie super
|
Daca scot masina din service....vin cu hornu,dak nu....platesc bine pt un transport din onesti in bacau....se ofera cineva?
|
RELOADED :twisted:
La sfarsitul asta de saptamana vom avea de a face cu o vreme pe placul multora, cu putini nori, mai mult soare, agreabil.:lol: o vreme de inceput de octombrie, mai degraba. Sambata :t. min 4C si t. max 13C Duminica: regim termic similar, cu minime spre 5-6C si maxime spre 14C. Apar si ceva innorari, semnificative fata de zilele precedente dar insuficiente pentru precipitatii... asadar, ziua de duminica nu rezerva surprize in sens negativ....:lol: Iubiti`va ! |
Salut!as vrea sa stiu si eu locatia si ora intalnirii 4tuning de Duminica 19 noiembrie.
|
daca citeai posturile din urma ..vedeai ;) ...duminica ora 11 in parcarea stadionului municipal...cu placere 8)
|
Multumesc mult!ne vedem acolo.:D
|
hmmz... na ca ma bag si eu in seama oleak .. vroiam sa intreb dak se fac si "liniutze" sau makr tentative ! poate o sa ma risc si eu dak imi vine masina . oricum trec pe la voi !:)
|
SAl!Din pacate nu mai am masina dupa cum stiti,vroiam sa stiu care e destul de samaritean sa ma ia shi pe mine shi poate inca o persoana de sex feminin?daca nu, nu e nici o problema,o sa vin cu autobuzul sa va admir:)am tinut neaparat sa vin de pe alte meleaguri ale tarii,ca sa pot fi prezent la intalnire...merci
|
100% prezent. NU se stie daca vin pieton sau cu masina,dar de venit vin.
|
Quote:
|
Quote:
e doar o intalnire.... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning