![]() |
Re: Discutii despre cursa
m-am uitat acum la niste filme,facute la Craiova..destul de riscant cu oamenii asa aproape de zona de rulare,am vazut chiar in timpul cursei doi cum treceau alene pista...Doamne fereste de vreun accident....brrr...eneway..cel mai frumos,Ferrari vs Bmw...:P)
|
Quote:
|
Quote:
si vad ca mai apare ceva ferrari? |
Quote:
|
Quote:
@AR33COP: Evo negru stock al lui radu_lkv,mai multe detalii si film va da robert. |
gata.ms.sint multumit.
|
Quote:
|
Quote:
Eu fusei la cursa si nu vazui niciun ferrari |
Quote:
|
Quote:
|
adica 200 si ceva de cai?
|
Quote:
Adika ??? Fii mai explicit sa inteleg la ce te referi. |
Quote:
Legat de cursa momentan nu comentez ! Publicul a fost mai rau ca in alte dati ! Sincer nu ma asteptam la asa mare turma de oi sa reaca prin santul ala ...tre sa fii un pic nebun sa faci chestia asta ! Multumim celor care au participat si celor care ne-au ajutat! |
Quote:
M-am cerat cu jandarmii ca sa o bag pe gagicamea pe pista sa faca poze si sa filmeze.A trebuit sa ii aduc tricou cu GRT sa o lase sa intre............. ACR-ul vai mama lor......... |
cursa din pctul meu de vedere a fost ok..dar publicul mi`a lasat un gust f amar...nesimtiti de mare clasa majoritatea...ghostu` a facut tot ce s`a putut face..dar in unele chestii esti cam legat de maini...!Felicitari pt tot ce ati facut...sper ca am ajutat cu cat am putut,am incercat sa nu mai las lumea sa treaca pe partea stanga,dar uneori imi era imposibil...!
Comentarii o sa fie mereu,fiecare poate e nemultumit de cate ceva..asta e..conteaza esentialul si munca depusa! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning