Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

thor 29-10-06 19:31

Re: Discutii despre cursa

m-am uitat acum la niste filme,facute la Craiova..destul de riscant cu oamenii asa aproape de zona de rulare,am vazut chiar in timpul cursei doi cum treceau alene pista...Doamne fereste de vreun accident....brrr...eneway..cel mai frumos,Ferrari vs Bmw...:P)

alex_g 29-10-06 19:34

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 603469)
care a fost cea mai tare masina la grupa cea mai mare?mustangul?

Evo, a luat grupa.

AR33COP 29-10-06 19:38

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 603511)
Evo, a luat grupa.

detalii evo poti da?
si vad ca mai apare ceva ferrari?

MaF|OtU 29-10-06 19:38

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 603511)
Evo, a luat grupa.

Avand in vedere ca mustangul e stock sau ma insel ?

alex_g 29-10-06 19:45

Quote:

Originally Posted by MaF|OtU (Post 603518)
Avand in vedere ca mustangul e stock sau ma insel ?

Nu sunt eu in masura sa vb ca nu e masina mea,proprietarul daca vrea sa dea detalii.

@AR33COP: Evo negru stock al lui radu_lkv,mai multe detalii si film va da robert.

AR33COP 29-10-06 19:48

gata.ms.sint multumit.

Danny-future STN 29-10-06 19:49

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 603527)
Nu sunt eu in masura sa vb ca nu e masina mea,proprietarul daca vrea sa dea detalii.

@AR33COP: Evo negru stock al lui radu_lkv,mai multe detalii si film va da robert.

Nici evo nici mustangul nusunt stock din cate stiam eu .......

Danny-future STN 29-10-06 19:50

Quote:

Originally Posted by thor (Post 603506)
m-am uitat acum la niste filme,facute la Craiova..destul de riscant cu oamenii asa aproape de zona de rulare,am vazut chiar in timpul cursei doi cum treceau alene pista...Doamne fereste de vreun accident....brrr...eneway..cel mai frumos,Ferrari vs Bmw...:P)

Esti sigur ca era ferrari???Esti sigur ca era de la Craiova ???
Eu fusei la cursa si nu vazui niciun ferrari

NightClubRacer 29-10-06 19:51

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 603454)
Ce mi se face mie greata ca tot aia de fac baza de altii se agita si pe forum.

@NightClubRacer:bataie de joc si fara obraz mi se pare cand inviti prietena la restaurant ca tu ai rezervare de la 7 si ea abia vine pe la si jumatate! Tu la examene ajungi dupa ora de incepere?Acolo mai ai tupeul ca e bataie de joc ca din vina ta nu ai ajuns la timp?

Felicitari baietilor ce au batatut atata drum pentru a face spectacol si nu se agita ca altii pe forum!

astra rosie a ajuns la ora 11:05 la inscrieri, doar vroiam sa zic ca ne-ati grabit degeaba, ca oricum nu s-a inceput la 12 si nici nu s-a inchis la 11 inscrierea. Si la examene daca m-ai intarzii 10-15min unii te primesc, altii nu. Bravo voua cei din Ghost ca ati dus acesta competitie la final!!! numai are rost sa ne razboim pe tema asta.

alex_g 29-10-06 19:55

Quote:

Originally Posted by Danny-***ure STN (Post 603532)
Nici evo nici mustangul nusunt stock din cate stiam eu .......

Radu imi e prieten si stiu FOARTE BINE ca masina nu are nimic pe ea.

AR33COP 29-10-06 20:00

adica 200 si ceva de cai?

EVOLUTION8 29-10-06 20:03

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 603329)
In sfarsit o cursa care se termina cu bine, dar se putea mult mai bine. Nu prea sa tinut cont la unele grupe de cp, dar asta e... A fost marfa si vreau sa ii felicit pe organizatori pentru initiati-va! Cam goala grupa A1 :D

Adika ???
Fii mai explicit sa inteleg la ce te referi.

Al3xius 29-10-06 20:05

Quote:

Originally Posted by Danny-***ure STN (Post 603533)
Esti sigur ca era ferrari???Esti sigur ca era de la Craiova ???
Eu fusei la cursa si nu vazui niciun ferrari

Ce modificari stii tu ca are ? Ia uimeste-ma pe pm sa nu facem offtopic ...asa se duce vorba aiurea !

Legat de cursa momentan nu comentez ! Publicul a fost mai rau ca in alte dati ! Sincer nu ma asteptam la asa mare turma de oi sa reaca prin santul ala ...tre sa fii un pic nebun sa faci chestia asta !

Multumim celor care au participat si celor care ne-au ajutat!

EVOLUTION8 29-10-06 20:09

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 603325)
nu se merita sa faci curse in craiova.....numai idioti in public,numai jmecheri numai lideri.....numai SEFI....eu am un gust amar rau de tot si imi pare cel mai rau de baietii de la bucuresti si anume de toba and stuff si de txa!!!....care au fost tratati cu curul....si nu numai ei....toata lumea!!!

De acord cu tine.
M-am cerat cu jandarmii ca sa o bag pe gagicamea pe pista sa faca poze si sa filmeze.A trebuit sa ii aduc tricou cu GRT sa o lase sa intre.............
ACR-ul vai mama lor.........

kandya 29-10-06 20:13

cursa din pctul meu de vedere a fost ok..dar publicul mi`a lasat un gust f amar...nesimtiti de mare clasa majoritatea...ghostu` a facut tot ce s`a putut face..dar in unele chestii esti cam legat de maini...!Felicitari pt tot ce ati facut...sper ca am ajutat cu cat am putut,am incercat sa nu mai las lumea sa treaca pe partea stanga,dar uneori imi era imposibil...!

Comentarii o sa fie mereu,fiecare poate e nemultumit de cate ceva..asta e..conteaza esentialul si munca depusa! ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning