![]() |
Re: Tg-jiu
Quote:
|
Ba voi sunteti nebuni ori 19 ori 20 sa stie omu ca ma duc la 19 si stau 1 ora de pomana :)) la agip vad daca renteaza sa-mi fac benzinarie sau nu :D hotarati-va ca omu mai are si treaba io stiu de 19 :|
|
la 20 e bine
|
Quote:
|
hopa eu cautam orasul pe la prouneri :D dar se pare ca am intrat ;) ce pot sa spun numai vesti bune primim :joy: :joy: :dance: :joy: :joy:
|
bine bine bine,ink un motiv in plus sa sarbatorim,orasl tg-jiu asa cum a spus si rouver a fost scos de la propuneri orase si acum vom incepe cu adevarat sa avem o comunitate a noastra de care a ne bucuram si pe care sa o ridicam sus ,alaturi de orasele mari.:):):)
|
Tot orasul vine luni. vruuuuuuuummmmm
|
:peace: :peace:
FELICITARI :peace: :peace: :bunch: :woowoo: :joy: a-ti reusit, am avut eu incredere...dk vrei se poate, o invatzaminte trasa de la o persoana de la voi din oras...nu voi uita niciodata, voi mi-ati demonstrat-o inca o data :oops: ;) Sa va coxati/distrati frumos :-P p.s. sper sa nu va suparati, v-am inaugurat eu primul topic..(bazar) |
salz ! hop si yo pe acilea ! in ce calitate a fost intalnirea ! comunitatea 4tuning sau un club anume ?????? 10x
|
gata maine tot orasu la ora 20 la agip :D unde intra atatea masini ? mai ales ca a mea ocupa 2 locuri :P hai ca maine seara bem si forjem :D nb ;)
|
sa puneti poze ,ca eu nu am venit :( ,am fost la gilort si am febra si sunt racit ,imi pare rau
|
nici eu nu m`am dus...is suparata...sufar :(:(:(:( sry....
|
felicitari pentru ca v-ati format comunitatea voastra!!! ;) si eu astept poze, ca n-am putut ajunge pe acolo...
|
chiar veneam da deabea ma tin pe picioare ,la urmatoarea sper sa nu fie nici o treaba...sa pot ajunge
|
mdaa .. gata nu mai vin .. plm ... avetzi numa masini tari ... de draq caut eu cu Oltcitu' meu acolo nush =)) .. am crezut k mai vin si niste dacii da am vazut k nu au venit si am plecat :"> ... app , super tari PLP-urile :D ... bafta in continuare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning