![]() |
Re: Vand filtre K&N pret importator !!!!!!
spune-mi daca ai cv pt opel kadett...si la ce pret... ms mult
|
Mentionez ca se poate sterge anuntul din cauza intreruperii activitatii pe o perioada nedeterminata din cauza unor probleme personale .
Multumim pentru intelegere si buna colaborare! |
sal am un renault clio 2 2001 motor 12 16V si asa vrea mai exact pe langa filtru si suportul de prindere pe partea de admisie:D:D. si la ce pretz daca e posibil.
|
sal, pt. golf4variant ai 1filtru bun si la ce pret??
|
salut! vreau si eu pret pentru E-2790
|
Salut ceva pt un punto 1.2 benzina 8V din 2003 ? Ce imi recomanzi si ce pretz are?
|
K&n 33-2252?
|
K&N Apollo Closed Air Intake System potzi sa aduci asa ceva,daca da la ce pretz?
|
Salut ! Am si eu un seat Leon II 2.0 Litri 200 CP . Vreau sa te intreb cat costa un filtru K&N care sa se puna afara langa motor nu in cutie cum e acum cel stoc . Multumesc anticipat .
|
am un ford focus II 1.6 tdci 109cp fabricatie 2005. Cam cat ar costa filtrul conic impreuna cu kit'ul de curatire si daca aveti instructiuni de montare.
ma gasiti la numarul acesta : 0722 54.54.07 Multumesc anticipat. |
am vazut in primele tale posturi ca recomanzi pentru logan 1.6 8v filtru 33-2673.
cred ca ai facut o mica mare greseala, kit-ul pentru logan are alt cod, respectiv 56-0356. iar panelreplacement-ul ar trebui s afie unul oval. toate cele bune. |
Salutare am un Fiat Stilo din 2002 pe benzina de 133 de cai si is interesat de un filtru conic cu toate cele aferente kit de prindere si solutiile de curatzare nu tzin mortzish sa fie cel mai ieftin :-) multzumesc anticipat
|
zi-mi si mie te rog un pret la 57-0631. ms
|
zi-mi te rog la ce pret aduci short ram intake pt celica 2000 gt.
|
Salut!! Sunt si eu ineresat pentru un filtru K&N pt Logan 1.4 2007!!! La ce pret este kitul ?? are si acel tub de inox??mersi si astept mai multe detalii!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning