Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

mansound 12-06-07 08:40

Re: Accidente, tamponari, avarieri

Oricum vroia omu sa-si schimbe capota...
Un ciocan, un alt golf 2, un pic de timp si se rezolva...

alex_S 12-06-07 08:50

imi pare rau sa aud ce ai patit sic@ :sad: ...dar lasa k o sa se rezolve totul ;)

db_freak 12-06-07 18:38

cel mai naspa sa iti troznesti masina , mai fain e cand o gasesti lovita in fata blocului :(( si cel mai naspa cand esti singur pe drum si faci buff si nu stii de unde si ce ... cand iti revii asa umpic , vezi ca ai un copac peste tine ....
din pacate nu am poze (numai la asta nu imi statea gandu)

mansound 18-06-07 10:38

Sambata...dupa o zi infernala am reusit performanta sa troznesc Golfuletzul...
Destul de aiurea, avand in vedere ca aveam pana in 60km/h, pe aliniament inainte de Sinaia se gaseste un idiot sa se opreasca fara sa semnalizeze fara nimic in mijlocul strazii cu cate o banda de mers...in fine faptul e consumat...
O sa urmeze si poze...
P.S. idiotul ala nici macar nu avea vreo problema la masina decat o zgarietura pe spoiler...asta e

don_costelo 18-06-07 10:56

hahahahahahaah hahalero pai babbaaa bai zdrentelor frana e pedala aia intre ambreiaj si acceleratie hahahahahahaha bai zdrentelor .hai pa....
......hahahahhahahaha

Bigu 18-06-07 11:18

imi pare rau sa aud asta alex, sper ca nu e nimic grav... si plus de asta imi pare rau ca am deschis topicul acesta....numa necazuri apar pe el

MisuBV 18-06-07 11:23

si nu l-ai caftit bine pe ala; ala, merita numai pumni in cap.

tuner 18-06-07 11:24

ideea topicului era sa invatam din greselile altora dar observ ca se invata din greselile noastre oricum vorba unui "filozof" Tot raul spre bine

p.s. fiarele se repara

FreaK_Bv 18-06-07 13:48

Quote:

Originally Posted by mansound (Post 953644)
Sambata...dupa o zi infernala am reusit performanta sa troznesc Golfuletzul...
Destul de aiurea, avand in vedere ca aveam pana in 60km/h, pe aliniament inainte de Sinaia se gaseste un idiot sa se opreasca fara sa semnalizeze fara nimic in mijlocul strazii cu cate o banda de mers...in fine faptul e consumat...
O sa urmeze si poze...
P.S. idiotul ala nici macar nu avea vreo problema la masina decat o zgarietura pe spoiler...asta e

nasol frate....imi pare rau sicner....ca stiu cata munca ai depus la masina aia..mai ales la botu ei:((:(( ...plm...vad ca accidentele incep sa fie din ce in ce mai dese...si nu din vina noastra...ci din vina unor prosti..care isi iau permisele pe lapte si pe branza:(

mansound 18-06-07 14:23

Plm ce naiba sa facem tot mai multi idioti apar pe drumuri si nu avem nimic altceva de facut decat sa fim mai prudenti...
A fost si vina mea, dar in mult mai mica masura decat a idiotului.
Asta e ... faptul consumat...ma asteapta noi ore bune de munca si o carcade bani cheltuiti.

mansound 18-06-07 14:48

Quote:

Originally Posted by MisuBV (Post 953710)
si nu l-ai caftit bine pe ala; ala, merita numai pumni in cap.

Mah...sincer nu avea nici un rost...sincer in prima faza m-am vazut crapandu-i capul, dar mai apoi m-am calmat, pe de-o parte fiins si vina mea...
M-a intrebat omu dak sa mergem la politie, eu l-am intrebat dak are casco, a zis ca da si apoi i-am spus sa o rada acasa k sta degeaba.
Asta e...
Ma apuca plansu' knd ma uit la ea, dar vorba aia tot rau spre bine...se repara...oricum nu e nimic afectat din structura de rezistenta...doar plastice si capota si aripa.
sper k sapt asta sa o termin de reparat.

MIRCAT 18-06-07 17:10

Quote:

Originally Posted by mansound (Post 953999)
Mah...sincer nu avea nici un rost...sincer in prima faza m-am vazut crapandu-i capul, dar mai apoi m-am calmat, pe de-o parte fiins si vina mea...
M-a intrebat omu dak sa mergem la politie, eu l-am intrebat dak are casco, a zis ca da si apoi i-am spus sa o rada acasa k sta degeaba.
Asta e...
Ma apuca plansu' knd ma uit la ea, dar vorba aia tot rau spre bine...se repara...oricum nu e nimic afectat din structura de rezistenta...doar plastice si capota si aripa.
sper k sapt asta sa o termin de reparat.

pacat!mai ales pt farurile alea faine!plm!cum sa te mai feresti de prosti in ziua de azi?

Bigu 18-06-07 17:25

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 954275)
....cum sa te mai feresti de prosti in ziua de azi?

stai acasa!

mansound 19-06-07 10:34

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 954310)
stai acasa!

E si asta o varianta

MIRCAT 19-06-07 10:36

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 954310)
stai acasa!

mai bine ar sta ei!ar trebui sa iasa numa duminica dimineata pe strazi pana la pranz!dupa aia acasa cu ei!sa ne lase sa circulam linistiti!

All times are GMT +2. The time now is 17:08.

- Copyright 2026 4Tuning