![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
Volf Volf :X:X ...
Glav rau....;) |
Te invidiez...poate in Iunie o vedem la Romexpo ;).
|
Cat de bine o prinde culoarea si botu ala de vento... pfff mai ca mi-as pune bot de vento si eu pe lupo:)) (glumesc desigur)
|
Am vazut azi masina si arata foarte foarte foarte BINE! tin sa te felicit.
Ca si sfat desi ti-am zis ca nu-mi postez masina din punctu asta de vedere ... al parerilor/sfaturilor o sa fiu putin ipocrit... I-ar sta bine Volfului cu bari pentru portbagaj ori direct portbagaj deasupra, desi multa lume nu haleste chestia asta , mie unu imi place mult si nu se stie niciodata cand ai nevoie daca ne referim putin si la practicabilitate. Bafta cu 3u si ne mai vedem! |
...intr-adevar masina e miez :twisted: dar totusi, jantele trebuiesc alta culoare, nu alb ca nu e de raliu :lol:
imi place maxim volful, voi ma faceti pana la urma s-o fac si p`a mea volf variant :lol: |
Fain, fain. Mie imi place cum da si cu jantele albe, e un contrast reusit.
off, Goshy, eu unu nu stiu daca as renunta la hella twin pentru bot de vento, dar avand in vedere ca e combi, cred ca ai fi printre singurii. Bafta :) |
3 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri baieti !
@4cilinderlove: ma batea gandul sa imi pun portbagaj pentru bicle, dar tinde spre stilul american mai mult... nu se stie niciodata @goshy: nu cred ca vor ramane jantele astea forever Ce am mai facut azi (piele + cusatura albastra) : Attachment 2423949 Attachment 2423950 Attachment 2423951 |
Arata foarte bine!
O vedem in weekend la Cora Pantelimon ? |
Pacat ca nu ai fost si ieri seara la Bricostore , chiar vroiam sa o admir de mai aproape si sa ne cunoastem :P .
Poate ne vedem la Cora daca reusesc sa ajung :D . |
Quote:
|
Chiar superb exemplar! Felicitari!
|
2 Attachment(s)
Quote:
work in progress Attachment 2460930 Attachment 2460931 @gekvr6: sa nu ma injuri ca nu sunt BBS. dar mi-a placut modelu' |
Ce ai omule si daca nu sunt BBS ce :))))
Sunt superbe jantele si se vor vedea bestial pe masina ..... Spor la treaba in continuare :lol::lol::lol: |
Quote:
|
foarte misto jantele, ce dimensiuni au ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning