Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

bobbyadr 25-11-04 19:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
bai deci cu fosta m-am despartzit din vina mea shi dupa nerepetate incercari m-am impacat cu ea... dar la aia cu care sunt nu prea tzin tzin mai mult la fosta problema mea este ca asta s-a atashat prea mult de mine shi nu vreau sa o fac sa sufere? azi o sa vad eu ce zic sa ma despart de ea... am nevoie de sfaturi... ajutor...

pai ia sa vedem in cazul tau ce e de facut...hmmm :?: da am gasit... :twisted: o sa-i explici si unea si alteia ca nu poti traii fara ele :twisted:

puteti sa o faceti in 3 :twisted:

asta daca nu cumva vrei ca una din ele sa sufere in urma despartirii,despartire greu de suportat,avand in vedere ca tu nu esti un baiat oarecare 8==>

:twisted:

DJ10BOD 25-11-04 21:52

tng... pacat! :)) poate data viitoare o s-o prinzi la stop... :))

tng 26-11-04 13:39

Aham.... :headfones :lemon: :joy:

Kitana 27-11-04 13:40

Re:

\"puteti sa o faceti in 3 :twisted:

asta daca nu cumva vrei ca una din ele sa sufere in urma despartirii,despartire greu de suportat,avand in vedere ca tu nu esti un baiat oarecare 8==>\"

mah tu sti ce`l invetzi tu akum sa faca sa alerge dupa 2 iepuri si sa nu prinda niciunu ... exact asa vine
nu sta cu amandoua ca pana la urma vor afla si o sa se supere amandoua si o sa rmai singur ca cucu ... :)) si nu cred ca itzi comvine... mai bine desparte`te de una dintre ele ... care vrei tu ... si lasa`tzi lor de reimpacare ... nu te certa cu ele ... sa nu mai vorbitzi sau alte chesti fi finutz cu una dintre ele cand te despartzi si spune`le adevaru` sau minte`le frumos ... ceva de genu` \" sti eu tzin mult la tine da as vrea sa facem o pauza ... akum sunt un pik cam ocupat si nu pot sa itzi acord prea mult timp asa ca ar fi mai bine sa luam o pauza.... asteapta ca te sun eu ,... iar daka fata aia tzine la tine ,... te asteapta si se mai impaca cu tine . a fost doar un sfat no offence

DJ10BOD 27-11-04 17:03

Ai uitat continuarea Kitana

te asteapta si se mai impaca cu tine la pastele cailor!!!
Daca ii zici de pauza s-a rupt tot... asta zau k mi se pare cea mai penala metoda de despartzire... Mai bine trimite-i ba un sms :)!! Ba pustiule, daca esti baiat frumos nici nu trebuie sa te impaci cu fostele!

Quote:

alerge dupa 2 iepuri si sa nu prinda niciunu
Pai el nu alearga dupa ftl alea... el le are deja!! Daca tu ai 2 bomboane... Ce preferi? sa arunci una din ele ca sa ramai cu o singura bomboana?

Quote:

ca pana la urma vor afla si o sa se supere amandoua si o sa rmai singur ca cucu ...
Nu neaparat! de ce trebuie sa afle una de cealalta? ...am dus eu 2 ft si erau amandoua din acelasi liceu (in care eram si eu la momentul respectiv), 2 sptm si dup-aia m-am desp d amandoua... Si ele n-au aflat...

PS: Kitana... sa nu te superi pe mine ca tot timpul carcotesc ceea ce scrii tu pe topicul asta, doar ca imi place mie cum scrii tu! (si n-o zic ironic) :P

bobbyadr 27-11-04 19:49

:paper:

g-spott 27-11-04 20:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ10BOD\"
... asta zau k mi se pare cea mai penala metoda de despartzire...

:lol: :lol: :lol: Hai ca bine ai zis`o ... hahahahah :D

Singurelu 27-11-04 22:37

wey Alex Drifter.....Mi`ai adus asta seara aminte de ....Alecs...parca mii dor de ea..parca..as vre.......sa fiu iara cu ea....cred ca am sa o sun...sa ma intalnesc!!!!

catalin rs4 28-11-04 02:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"

bobby ce mai ii nou?? :lol: :lol: :lol:

CT-03-ART 28-11-04 09:21

gata ma am ramas tot cu actuala ca pe fosta am invitat-o la mine nu a vrut sa... shi am bagat-o in p masii...

Eryka 28-11-04 11:42

bravo CT-03-ART !!! Fi rau... Musca!!! :twisted: muhahahhahaa!!!

DJ10BOD 28-11-04 15:57

CT-03-ART... si? ce tzi-a zis cand te-a refuzat? :):):)

CT-03-ART 28-11-04 15:59

a... ca nu vreau... de fapt nu pot... ca tre sa plek acasa... ca am de invatza...

LA CARE EU:

hai atunci dute sa invetzi... shi lasa-ma in p mea in pace!

bobbyadr 28-11-04 18:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
a... ca nu vreau... de fapt nu pot... ca tre sa plek acasa... ca am de invatza...

LA CARE EU:

hai atunci dute sa invetzi... shi lasa-ma in p mea in pace!

cred ca ai exagerat un pic,nu trebuiesc facute chestii din astea....
eu zic ca neaparat trebuie s-o suni si sa-i ceri iertare :bunch:

bobbyadr 28-11-04 18:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"

bobby ce mai ii nou?? :lol: :lol: :lol:

nimic nou,dar sper sa apara :lol:

ps:bravo pt concursul de poze cu femei :wink:

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning