![]() |
Re:
Quote:
puteti sa o faceti in 3 :twisted: asta daca nu cumva vrei ca una din ele sa sufere in urma despartirii,despartire greu de suportat,avand in vedere ca tu nu esti un baiat oarecare 8==> :twisted: |
tng... pacat! :)) poate data viitoare o s-o prinzi la stop... :))
|
Aham.... :headfones :lemon: :joy:
|
Re:
\"puteti sa o faceti in 3 :twisted:
asta daca nu cumva vrei ca una din ele sa sufere in urma despartirii,despartire greu de suportat,avand in vedere ca tu nu esti un baiat oarecare 8==>\" mah tu sti ce`l invetzi tu akum sa faca sa alerge dupa 2 iepuri si sa nu prinda niciunu ... exact asa vine nu sta cu amandoua ca pana la urma vor afla si o sa se supere amandoua si o sa rmai singur ca cucu ... :)) si nu cred ca itzi comvine... mai bine desparte`te de una dintre ele ... care vrei tu ... si lasa`tzi lor de reimpacare ... nu te certa cu ele ... sa nu mai vorbitzi sau alte chesti fi finutz cu una dintre ele cand te despartzi si spune`le adevaru` sau minte`le frumos ... ceva de genu` \" sti eu tzin mult la tine da as vrea sa facem o pauza ... akum sunt un pik cam ocupat si nu pot sa itzi acord prea mult timp asa ca ar fi mai bine sa luam o pauza.... asteapta ca te sun eu ,... iar daka fata aia tzine la tine ,... te asteapta si se mai impaca cu tine . a fost doar un sfat no offence |
Ai uitat continuarea Kitana
te asteapta si se mai impaca cu tine la pastele cailor!!! Daca ii zici de pauza s-a rupt tot... asta zau k mi se pare cea mai penala metoda de despartzire... Mai bine trimite-i ba un sms :)!! Ba pustiule, daca esti baiat frumos nici nu trebuie sa te impaci cu fostele! Quote:
Quote:
PS: Kitana... sa nu te superi pe mine ca tot timpul carcotesc ceea ce scrii tu pe topicul asta, doar ca imi place mie cum scrii tu! (si n-o zic ironic) :P |
:paper:
|
Re:
Quote:
|
wey Alex Drifter.....Mi`ai adus asta seara aminte de ....Alecs...parca mii dor de ea..parca..as vre.......sa fiu iara cu ea....cred ca am sa o sun...sa ma intalnesc!!!!
|
Re:
Quote:
|
gata ma am ramas tot cu actuala ca pe fosta am invitat-o la mine nu a vrut sa... shi am bagat-o in p masii...
|
bravo CT-03-ART !!! Fi rau... Musca!!! :twisted: muhahahhahaa!!!
|
CT-03-ART... si? ce tzi-a zis cand te-a refuzat? :):):)
|
a... ca nu vreau... de fapt nu pot... ca tre sa plek acasa... ca am de invatza...
LA CARE EU: hai atunci dute sa invetzi... shi lasa-ma in p mea in pace! |
Re:
Quote:
cred ca ai exagerat un pic,nu trebuiesc facute chestii din astea.... eu zic ca neaparat trebuie s-o suni si sa-i ceri iertare :bunch: |
Re:
Quote:
nimic nou,dar sper sa apara :lol: ps:bravo pt concursul de poze cu femei :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning