![]() |
Re: Galerie foto
2 Attachment(s)
Quote:
sunt mai agresive.... dar nu gri...;) ..... a si nici neagra...;) sti tu de ce..;) .. :D |
7 Attachment(s)
Am si eu ceva pentru voi ..
.. a trebuit sa treaca putin timp ca sa-mi revin dupa ce am vazut masina :D P.S : DA ! E un RS4 !! |
frumusica masinutza, iar cu privire la gradul de rudenie dintre A4 si RS4 mai ramane sa va ganditzi .....
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
pune poza o tzara mai mare ca sa putem vedea mai bine (pe vecina-ta):lol: |
2 Attachment(s)
NU AM ALTA POZA MAI MARE CU EA k sincer as fi pus-o. :)))
|
Ba Gelu Aici se pun doar poze cu useri 4tuning si masinile lor..si ar fi indicat cat mai putin off-topic...da pe-o ureche va intra si pe alta va iasa..ce legatura are Bianca si Oana(Vecinele tale) cu topicu asta?? si-or fi facut si ele cont si nu stiu eu inca :D
Inteleg ca sunteti stage 1 si stage 2, etc. ...cu timpu iti dai seama de "regulile forumului" |
Quote:
Puteai spune superba, extraordinara, uimitoare, dar nu frumusica ! :D |
Quote:
|
Quote:
De pretz nu are rost sa mai vorbim,de banii aia itzi iei masini de 10 ori mai bune. |
uite un RICER adevarat ! :)
|
Quote:
4,2 litri V8 cu 309 kW (420 CP) tractiune quattro, si multe altele. Viteza maxima 250 km/h 0-100 km/h in 4,9 s 71.700 E in Germany(probabil fara taxe) :) E lupul in piele de oaie, Adi!!! |
Quote:
acu io sthiu de ce este suparat BAD-GUY pe audi ........dar acu lasa si tu de la tine........audi este totusi o masina redutabila, nu neaparat cea mai tare dar se afla pe pozitzi fruntase in topul celor mai bune masini! Sa ma contrazici te rog daca nu este asa! |
Quote:
Mai sus zice ca lui nu-i place BMW, si acum 3 luni, daca cautam bine pe forum, gasim si postul in care se lauda ca BMW-ul lu` Bebi o sa fie a lui si ca aia-i masina adevarata, si ca-i cea mai tare de la bloc :) BA ABTINETE:) |
Poze aici. Oricum Lexus rules, alb neaparat :))))))
|
Quote:
Nu am nimica cu Audi in afara ca niciodata nu mi-au placut...sunt prea comune banale,nu stiu parerea mea,pana la urma fiecare cu parerea lui nu...la fel si BMW. Zi tu Dadi n-am dreptate ;). |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning