Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Galerie foto (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/24201-galerie-foto.html)

bodyspeed 18-04-07 22:23

Re: Galerie foto

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 855959)
Dap...asa e...a trecut ceva vreme...job-ul ii de vina...

Si....ai postat Love of my life:D

parca mai bine.. te-ar prinde una dintr cele 2 ;)
sunt mai agresive....
dar nu gri...;) ..... a si nici neagra...;)
sti tu de ce..;) .. :D

sNap7 21-04-07 00:16

7 Attachment(s)
Am si eu ceva pentru voi ..
.. a trebuit sa treaca putin timp ca sa-mi revin dupa ce am vazut masina :D

P.S : DA ! E un RS4 !!

VectraB 21-04-07 00:40

frumusica masinutza, iar cu privire la gradul de rudenie dintre A4 si RS4 mai ramane sa va ganditzi .....

VectraB 21-04-07 00:42

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

Quote:

Originally Posted by baiatu'dinHD (Post 862979)
ca sa ma stiti toti care intrati pe 4tuning, mai putin fast_racer si fratzik, care sunt colegi cu mine de servici.

P.S. sa nu credeti k cea din poza e prietena mea.... e VECINA MEA!! :))

pune poza o tzara mai mare ca sa putem vedea mai bine (pe vecina-ta):lol:

baiatu'dinHD 21-04-07 01:10

2 Attachment(s)
NU AM ALTA POZA MAI MARE CU EA k sincer as fi pus-o. :)))

F.R.Sonic 21-04-07 08:36

Ba Gelu Aici se pun doar poze cu useri 4tuning si masinile lor..si ar fi indicat cat mai putin off-topic...da pe-o ureche va intra si pe alta va iasa..ce legatura are Bianca si Oana(Vecinele tale) cu topicu asta?? si-or fi facut si ele cont si nu stiu eu inca :D
Inteleg ca sunteti stage 1 si stage 2, etc. ...cu timpu iti dai seama de "regulile forumului"

sNap7 21-04-07 08:37

Quote:

Originally Posted by VectraB (Post 862989)
frumusica masinutza[..]

Frumusica ??? Ai spus frumusica ????
Puteai spune superba, extraordinara, uimitoare, dar nu frumusica ! :D

alexinho 21-04-07 16:34

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 863198)

foarte mijto mashina, dar pretzul ma lasa rece........nu e de 90000.....sa fim sinceri..........;-)

BAD-GUY 21-04-07 22:21

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 863198)

Ce e asa special la ea in afara de tractziunea integrala si motorul si astea nu se vad :),in rest e ca orice A4 cu mici modificari dar nu notabile,ma refer la partea estetica,mie nu-mi place chiar deloc,sa nu crezi ca zic asta ca sa te supar,nu-mi place marca asta la fel cum nu-mi place BMW,oricine crede ca stie ceva despre masini si vrea sa se dea mare vine ori cu un Audi ori cu un Bmw,pe mine sincer ma lasa rece,pe cand pana si o Hona Civic chiar daca e antica si de demult imi atrage privirle si ma incanta,daca mai are si mici modificari estetice deja e speciala.

De pretz nu are rost sa mai vorbim,de banii aia itzi iei masini de 10 ori mai bune.

bunilla 21-04-07 22:40

uite un RICER adevarat ! :)

fratzika 22-04-07 00:02

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 864294)
Ce e asa special la ea in afara de tractziunea integrala si motorul si astea nu se vad :),in rest e ca orice A4 cu mici modificari dar nu notabile,ma refer la partea estetica,mie nu-mi place chiar deloc,sa nu crezi ca zic asta ca sa te supar,nu-mi place marca asta la fel cum nu-mi place BMW,oricine crede ca stie ceva despre masini si vrea sa se dea mare vine ori cu un Audi ori cu un Bmw,pe mine sincer ma lasa rece,pe cand pana si o Hona Civic chiar daca e antica si de demult imi atrage privirle si ma incanta,daca mai are si mici modificari estetice deja e speciala.

De pretz nu are rost sa mai vorbim,de banii aia itzi iei masini de 10 ori mai bune.

Audi RS 4 (quattro GmbH)
4,2 litri V8 cu 309 kW (420 CP)
tractiune quattro, si multe altele.
Viteza maxima 250 km/h
0-100 km/h in 4,9 s
71.700 E in Germany(probabil fara taxe) :)
E lupul in piele de oaie, Adi!!!

VectraB 22-04-07 00:20

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 864294)

acu io sthiu de ce este suparat BAD-GUY pe audi ........dar acu lasa si tu de la tine........audi este totusi o masina redutabila, nu neaparat cea mai tare dar se afla pe pozitzi fruntase in topul celor mai bune masini! Sa ma contrazici te rog daca nu este asa!

mutzu 22-04-07 01:55

Quote:

Originally Posted by VectraB (Post 864459)
acu io sthiu de ce este suparat BAD-GUY pe audi ........dar acu lasa si tu de la tine........audi este totusi o masina redutabila, nu neaparat cea mai tare dar se afla pe pozitzi fruntase in topul celor mai bune masini! Sa ma contrazici te rog daca nu este asa!

Astept ziua, in care nu o sa-l mai bagati in seama.
Mai sus zice ca lui nu-i place BMW, si acum 3 luni, daca cautam bine pe forum, gasim si postul in care se lauda ca BMW-ul lu` Bebi o sa fie a lui si ca aia-i masina adevarata, si ca-i cea mai tare de la bloc :)
BA ABTINETE:)

xxdadixx 22-04-07 02:31

Poze aici. Oricum Lexus rules, alb neaparat :))))))

BAD-GUY 22-04-07 11:28

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 864525)
Astept ziua, in care nu o sa-l mai bagati in seama.
Mai sus zice ca lui nu-i place BMW, si acum 3 luni, daca cautam bine pe forum, gasim si postul in care se lauda ca BMW-ul lu` Bebi o sa fie a lui si ca aia-i masina adevarata, si ca-i cea mai tare de la bloc :)
BA ABTINETE:)

Mah daca o luam moca de ce nu,adica calu de dar se cauta de dintzi e o vorba veche din popor dar no Mutzu stie toata lumea cine si cum e...

Nu am nimica cu Audi in afara ca niciodata nu mi-au placut...sunt prea comune banale,nu stiu parerea mea,pana la urma fiecare cu parerea lui nu...la fel si BMW.

Zi tu Dadi n-am dreptate ;).

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning