![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---
http://www.meteo.ro/starea-vremii/vremea-in-iasi.html
Duminica, 22 octombrie 2006 Minima: 8°C Maxima: 21°C Insorit in majoritate. Vreme blanda. Daca va fi asa......Heyyy Fetele......fuste..fuste...fuste !!!!Sa dansati pe masini la Fortus! Copii...Aparate foto digitale/conventionale si camere video sa le avetzi la voi! Gratian a zis ceva de revista...Hai Hai!!!!Sa fim cei mai tari din tzara cu toate ca .... Caremilu ne va lua locu! Deci in cazu in care cei de la Caremil cu Loganu lor ne iau locu....Ne vedem la Fortus!........ |
Pe siteul dacia.ro scrie ca operatiunea porti deschise va fi in show-room-uri:
Quote:
|
Asta am auzit si eu.
|
Eu stiam de Palat...asa am fost informat de "UN FOARTE BUN COLEG"! :(
Imi pare sincer rau daca am zis eronat...Chiar EU!.... |
deci pana la urma unde este intalnirea si cine vine .... . Pls poate sa imi dea si mie cineva detalii.... Multumesc anticipat
|
Ramane la Palatul Culturii incepand cu ora 12.00 in data de 22.10.2006!
|
Pai cum sa vina mai fetite cu fustite cand nu stie nimeni de intalnire :???:
Daca faceatzi postere si alte chestiutze si spuneatzi acolo fustitaza obligatorie :D ..atunci veneau,dar asa de unde sa stie sracutzele :lol: Hai ca ne vedem duminica...eu vin in fusta 8) |
Quote:
|
Bine, scotzienilor, sper ca v-ati epilat zgaraibele daca tot venitzi in fusta :D :D :D
C U there! |
acuma vreti lume anuntata .... :| nu va inteleg...
zilele trecute ziceati k nu e bine dak mai stiu si altii in afara de noi..si k nu trebuie nici un afish nimic.. totusi era mai bine sa existe macar un afish ... la care s-a lucrat ... dar nu s-a finalizat din cauza k nimeni nu vroia asa ceva... hai sa zicem k faza cu fluturasii cadea.. dar macar faza cu afishul sa fie.. aparea pe site... frumos..acolo..k vw fest..de ex ;) si aparea si pe niste masini..in ziua de duminica.. asa ..k aspect... k sa nu zica lumea k nu aveam ce face acasa si ne-am intalnit fara sa vrem la palat... dar na..fiecare .. zice cum vrea ;) .. si noi tre' sa ne conformam eu v-am salutat..si va astept duminica in nr cat mai mare.... bafta |
Cu scuzele de rigoare ca nu m-am putut ocupa cum ar fi trebuit, sunt bucuros sa anunt ca in proportie de 90% problemele legale sunt rezolvate si intalnirea ramane fixata. Cristi, vorbeste te rog cu adminii sa puna un sticky pe forum ca sa stie cat mai multa lume. De afise acum aflu, dar pentru asa ceva ar trebui sponsorizare, ceea ce nu cred ca avem. Astept un raspuns in legatura cu colantele. Cum aflu ceva, spun mai departe. Peace.
|
Quote:
:rolleyes2 va fi un weekend ceva mai innorat insa cald si lipsit de precipitatii...Temperaturile nocturne vor evolua intre 7-10 grade iar cele diurne tot in crestere vor tinde sa atinga 20 de grade. O vreme nu prea frumoasa (deocamdata nu prea se intrezaresc condiitii de precipitatii semnificative)... dar calda... ;) |
Quote:
|
Quote:
P.S.! Care vine sa mai si pe mine de la nunta....! ? ! ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning