![]() |
poate am avut emotii... dar daca imi modific cutia de viteza nici tu nici calin nici altii nu puteti sa in calea mea :lol: :lol: prefeream intre ( 190-220) caii
|
Pai eu am plecat cu a treia! Chear luasem masina si eram la un semafor. Se face verde si plec, moare motoru :oops: Inca o data iar moare. Deja se uita lumea la mine. O turez, o simt si plec :lol:
|
mah....o dati in lambada....si io pot zice tekin..ca daca...si daca.....data viitoare cand facem o sa facem 2 castigatoare din 3....cu start dat de cineva anuma .......si gata....nu mai vii ca ai ratat a 2 si etc...si eu la fel..
merje si la pariu :) |
du te mah de aici calin :lol: :lol: cica nu mai eu gasesc dar tu ? :lol:
|
Ba Tekin, dar daca Calin isi pune discul nou, si chipul de la Sibiu.. poti sa canti lambada.. si sa te traga 2 tiruri, ca nu`l mai faci ..
Parerea mea propie si personala :wink: |
Re:
:shock: [quote=\"mutzu\"]Ba Tekin, dar daca Calin isi pune discul nou, si chipul de la Sibiu.. [quote] Moooama fi atent cate stie mutzu. Caline ai un adevarat fan! :lol:
|
Din cauza ca o platit sucu ii fac atata reclama :D :D :D
Dadi o sa-mi dai dreptate cand o sa vina Calin in vizita la mine.. :wink: |
Quote:
|
8 Attachment(s)
POZE NOI DE LA ARAD :D
|
Re:
Quote:
ma tekin are o gramada de modificari(galerie toata,serpisori,chip,etc...) eu nu am nici una! io schimb niste piese care-s varza si le pun noi...... |
calin!!! omule masina asta din fabrica 160 cai, nu 192 cai. daca vrei sa scrii ceva gandestete prima data, :lol: sau sunal si pe mutzu gandititi va impreuna. :lol: am zis daca imi schimb cutie o sa te fac. dar daca pui chip sau nu stiu ce vrei sa pui, castigi tu. mutzu cand vii la arad, vino cu o masina mai tare se vedem cat de bun esti...
|
Tekin, decamdata nu-mi permit o masina mai tare ..
Pe viitor poate... Nu e voba ca sunt tare, sau nu.. dar am incredere ca schimb fara nici o gherla la masina ta ;) |
vise placuta in continuare. cand iti iei masina mai tare, atunci mai discutam :wink: :wink:
|
Daca vin la Arad cu masina mea, iti arat cum schimb fara sa dau nici o gherla la dacia mea..si schimb in 5.500(atat poate).
Si totusi, nu prea poti sa compari cutie de dacie cu cutie de honda Bafta :wink: |
5 Attachment(s)
Cam aici sunt in stadiu cu masina. Plasa aia din gaurile mari de pe laterala am pus-o eu in adobe. Mai am de lucrru la masina adica semnalizatoare clare si pleoap3 + niste sigurante sparco! Astept comentarii si pareri :clap:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning