![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
salut...pentru cei care au OCTAVIA II si siau schimbat grilele de la capota...am si eu o intrebare...la deschiderea capotei...iese manerul de deschidere prin GRILA STOCK...cum ati modificat/anulat deschiderea aceea la montarea GRILEI SPORT?!?!?! cea de la milotec/autostyl...etc...astept un sfat...va multumesc!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Octavia I 98' 1595 cmc, 74 kw, evacuare, admisie, motor refact :D ..... 175 km/h in treapta a 4 -a ..... mai mul tnu am apucat prin orash :)) (Cluj)
apropo cei care au octavia I, de 1,6 74 kw, in talon cat le scrie viteza maxima amdisa??? mie imi scrie 160 :))) |
la mine octavia tour 1.6 75kw in talon Vmax 190 :)
|
mah credca mio gresit astia talonu ... ca mio scris ca i non euro desi i euro 2, si viteza maxima i 160 :))
tre sa ma duc sa imi omologhez jantele si rezolv si aiai cu euro :) ..oricum acuma mi non euro :))) |
1 Attachment(s)
Si cu umpik de viteza prin trafic :) Care o fi nebunul ala ce merge asa incet? :?: :twisted:
|
Quote:
e am fsot si cu 185 in sat, spre oradea, din spre cluj ... duminica ma duc iara, fac un record nou :)) |
vezi numa sa nu te ia radarul ;) bafta
|
Quote:
mah nu prea cred ca ma lua radaru, detector de cateva sute de euro :)) stau ft linistit :)) |
cred ca`s ultimu venit pe forum pana acum :) vreau sa va salut pe totzi ...:) ....207 Km/h nustiu sigur daca mai avea de gand sa urce....skoda fabia Gt 1.9tDI 101 cp.... mai vb:)
|
Quote:
|
:-?? asha o fi.. ;))
|
eee..roby ai inregistrat noul record?:)
|
Quote:
|
stai linistit inca mai pot scrie :D
in germania noaptea i`am dat pe autostrada aproape goala... aici pe hartoapele noastre nu am mers mai mult de 160 ;) bafta si tzie;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning