Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   [Oferta] Montam folie autorizata RAR (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/23175-oferta-montam-folie-autorizata-rar.html)

ahoe 14-11-07 22:32

Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR

pt bmw toate geamurile costa 600 ron . nu este nici o problema frigul de afara deoarece la noi in garaj se poate sta si in maneca scurta .

ggd_87 22-11-07 10:12

Quote:

Originally Posted by ahoe (Post 1199675)
pt bmw toate geamurile costa 600 ron . nu este nici o problema frigul de afara deoarece la noi in garaj se poate sta si in maneca scurta .

si se poate bea o cafea calda! :lol:

ahoe 03-12-07 20:52

si pe deasupra e si din partea casei

MKE 07-12-07 15:33

sefu.. dupa sarbatori te caut si eu... :D ;)

PYT 07-12-07 18:00

maestre, pe fatza cat ma costa? :-D

Xel'Naga 08-12-07 02:47

Quote:

Originally Posted by ahoe (Post 1199675)

este posibil sa te caut si eu in aceasta problema !! :idea: :arrow:

andreiutza 10-12-07 11:41

am si eu o intrebare..pentru cine se peicepe. care este diferenta intre folie llumar si 3m???..
vreau folie pe o fabia dar vreau sa fie cu autorizatie si pe fata (am inteles ca 30% fata si spate 70%).
oricum nu m-am lamurit care este procedura cu montatul foliilor. se merge la firma care monteaza apoi merg la RAR?..daca aia de la RAR nu sunt de acord, eu ce fac?..le dau jos???

PYT 10-12-07 18:53

1. diferenta intre llumar si 3m e k diferenta dintre sprite si 7up sau vodafone si orange :-P
2. pt spate, din cate stiu (si dupa cum scrie si pe al meu scump certificat RAR in a carui posesie am intrat prin amabilitatea stimabilului ahoe), xista autorizatie si pt 95% opacitate
3. n-ai niciun alt drum de facut dupa ce-ti montezi foliile autorizate... 'montatorul' iti da certificatul de care ziceam mai sus, iti trage si un timbru de originalitate pe gemulet, si gata :-D

chitzi 10-12-07 18:58

cat costa la un logan luneta shi 2 laterale?

ahoe 11-12-07 00:20

mke te astept cu cea mai mare placere

paul ai pm

andreiutza paul a facut o remarca foarte buna . nu am lucrat personal cu folia 3m sa imi pot spune parerea insa cea Llumar pot spune ca merita fiecare banut . dupa aplicarea foliei nu trebuie facut nici un drum . aplicatorul trebuie sa fie autorizat siiti va da autorizatia cu care te vei justifica de cate ori vei fi oprita

chitzi pt logan pretul este de 400 ron tot spatele

numai bine

andreiutza 11-12-07 14:41

merci pentru raspuns...dupa sarbatori ne auzim...se face programare? si cam cat timp dureaza?...aaa, si ce-i mai important, cat ma costa?

pt fabia fata si spate + luneta 50% tot

ahoe am luat nr de tel.

serban_pc 14-12-07 17:51

pt un tico spatele si luneta , cat face ?

mihai.ghetto 20-12-07 01:33

ahoe, bag niste poze noi cu bolidu "infoliat" si facem o oferta promotionala la geamurile fata? :D

ahoe 05-01-08 10:59

La multi ani in noul an tuturor .

andreiutza pt fabia pretul este de 600 ron toata masina sau 400 ron decat spatele . se face o programare cu o zi inainte si dureaza undeva la 4 ore

serban pt spatele la tico pretul este de 400 ron

baga sefu niste poze ;)

numai bine

Xel'Naga 05-01-08 18:46

AHOE iti doresc LA MULTI ANI pentru 2008 si am 2 intrebari cat ar face folie pentru :
1. Cat ar face la un BMW seria 3 spatele ?
2. Cat ar face la un LEON spatele ?

Mersi si bafta in continuare .... :rolleyes2 :idea: :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning