Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Pitesti (poze cu masini de aici) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2316-pitesti-poze-masini.html)

I5@k 11-03-07 17:06

Re: Pitesti (poze cu masini de aici)

scuze k mam bagat aici in sectiunea voastra de masini din pitesti...dar am o intreabare urgenta...
unde se fac in pitesti tobele(borla),dak puteti sami ziceti strada si cam cat mar costa o evacuare dubla pe un cielo...pls help me....k vreau sami fac evacuare dubla...

sco211 11-03-07 17:26

str se numeste depozitelor.
nu stiu numarul,dar e imediat dupa benzinaria pertom, sau nush c e acolo.
oricum, benzinaria de p dreapta.
de costat...io nu stiu...vb cu oamenii de acolo.

Donnyro 11-03-07 23:16

Strada unde se afla Pilot se numeste str. Serelor.Tu dak vii de la sibiu prin valcea la intrarea in bascov tii drumul drept nu te lasi in dreapta.(mergi pe centura orasului)

Dumy 12-03-07 00:40

2 Attachment(s)
Deci este vb de Pilot cumn a spus si Donnyro si eu am facute tobele la piulot pe masina mea lea facut fostul proprietar si am inteles ca ar fi fost in juru a 10 sau 12 milioane 4 tobe borla defapt 2 cu 2

sharky-vw 12-03-07 09:05

rapoartele sunt toate lungi....iti dai seama ...daca....in a 5-a la 3500 are aproape 180...

I5@k 12-03-07 12:43

ms de informatii...dupa ce fac tobele postez aici la pitesti cum arata :D

boss_barosanu 16-03-07 10:21

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 791413)
Mai va amintiti masina asta?Am vazut-o asta seara in fata la Hilton.A terminat-o.E super tare,dar din pacate nu am putut sa o fotografiez k eram in trecere.

donnyro am vazut eu masina si i-am facut doua poze. sper sa va placa.

sco211 16-03-07 12:01

e de vanzare...
si e nissan 200sx

Michael 16-03-07 12:05

in ce fel e...

Donnyro 16-03-07 16:56

Quote:

donnyro am vazut eu masina si i-am facut doua poze. sper sa va placa.
Imi place rau de tot masina asta k aspect si k idee.Nu sunt multi care au tupeu sa se apuce de un asemenea proiect.

matiu13 16-03-07 17:32

si apropo e 300zx....:))....nu 200sx...

TIR 18-03-07 22:16

frate ce e aia lamborghini gallardo ?:)) asta da tuning;)

CocoT 28 18-03-07 22:37

Super marfa masinuta... :)... Este parcata in fata la HILTON mai mereu ;)...

alin-l 19-03-07 11:13

Salut!
Vreau sa va spun k eu stau in Craiovei si am vazut adeseori masinuta aia... dar nu prea imi "starneste fiori"! Daca te uiti de aproape - iti cam piere entuziasmul. Finisajele sunt ... in fine - era loc de mai bine! Credeti-ma, nu sunt carcotash, dar la munca investita si, desigur, banii aferenti, ma asteptam la o calitate superioara. Totodata, pur si simplu, masina mi se pare foarte "dezgolita" (n-am gasit alt termen) - adik e prea mult galbel "la vedere", fara nimic "bling"! Oricum, aceasta e parerea mea, poate proprietarul prefera simplitatea pura...

MMihai 26-03-07 16:07

masina aia are prea multa fibra iar finisajele lasa de dorit, farurile sunt din pexiglas foarte prost etansate se face condens in ele. nu e nici murcielago sau ce vrea ea sa para nici 300zx. in fine fiecare cu gusturile lui insa pretul de 12500euro mi se pare exagerat

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning