![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
Inutil sa-ti tin o intreaga pledoarie despre parerea mea. |
Quote:
|
neam intalnit azi in livada
am pus flyere pe fiecare masina parcata in livada (vreo 100) si la cativa taximetristi am ramas sa ne int maine la 3 la sala sporturilor dupa care mergem pe la omvul de la gara si dupaia la omvul de la ceasu rau insa eu nu stiu daca ajung la 3 fix pt ca am ceva treaba de rezolvat eventual lasatimi careva un nr de tel sa va sun sa vad unde sunteti si o sa vin:D |
Am ajuns si eu acasa.
Am mai plasat 100 de flyere si la masinile din parcarea de la Real. |
Nu o sa plecam la 3 fix de acolo, o sa mai stam sa se adune lumea.
|
Am lipit si eu afise pe masina de servici. Sper sa am o fereastra in program sa pot sa ajung si eu macar jumatate de ore.
|
5,03 :rolleyes2 Astia chiar isi bat joc de noi?
|
Quote:
pentru ca nimeni nu zice, bai gata :) daca tu vezi ca eu am bani si furi, si tot furi, si furi de la mine, si eu tac, crede-ma, c-o sa furi in continuare, cand eu zic ... BAI ! GATA ! te opresti :) si daca nu te opresti te fac eu sa te opresti :) e simplu . |
. :(
|
Ramane de vazut cati o sa fie prezenti azi :))
|
fiti antena. in caz de belele, o dam in protest spontan. de astazi benzina e 5.03 ! ! !
|
In ideea ca am fost inteles gresit vin cu un ultim post pe acest topic. Eu n-am venit aici si v-am zis sa nu va duceti, eu mi-am spus parerea mea personala. Au fost voci care m-au vazut ca pe o oaie neagra, ca pe un om "din sistem" cu ochelari de cal. Stati linistiti ca nici mie nu-mi convine ceea ce se intampla cu taxele si preturile dar eu n-am vazut asta ca pe cea mai reusit forma de protest, fapt pentru care mi-am spus parerea acum cateva pagini.Eu va urez multa bafta in ceea ce faceti si sper sa faceti valuri!
Numai bine! |
Sa aduca cineva si un aparat foto!
|
eu o sa fac cu telefonul. am camera de 3.2 si face poze destul de clare pentru ce ne trebuie noua.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning