![]() |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
ceream parerea lor,pt ca ei sunt mai exigenti,datorita unor anumite forumuri.stiu ei care!;)
toba e foarte buna si mai ales ca e MagnaFlow!mie imi place cum se vede si asa,desi parca e prea joasa! oricum,mie imi place ce a iesit.chiar e Clean Look:!::!::!: |
Parerea altora nu prea conteaza intotdeauna acuma fiecare isi face masina dupa gusturile lui;)
|
Quote:
sike de iti vin suspensiile o sa-ti rupa rotile alea aripile, is prea mari cauciucurile sau flansele, dupa parerea mea te-ai complicat mult prea mult cu treceri din 5 prezoane in 4 etc, in loc sa-ti cumperi jante cu 4x100 p.s. le-am mai trimis un e-mail si tot nu-mi raspund, scrie-mi pe messenger cand esti |
Quote:
Multumesc frumos de cuvinte .. Te salut! |
Quote:
Te salut!! Si multa bafta cu masinuta ta.. |
Quote:
O scoatem noi la capat si cu suspensia ,o sa intru zilele astea ca am mai mult timp... [QUOTE=Jokerman170;4327574]Parerea mea e ca esti un bou.:-se supara omul pe tine ...:shock: |
Si ca sa fie treaba in treaba ,ierii m-am ocupat din nou de traseul de evacuare practic pur si simplu l-am terminat pe baiatul care mi l-a modificat pana acuma vorba lui ca de nu l-am intors pe toate partile ,a fost ceva de munca ca sa iese bine,am optat ca toba sa nu se mai vada deloc sa fie un spate cu adevarat perfect clean mai clean de atat nu se poate :lol:
O sa fac ceva poze azii pentru o mica impresie optica...:rolleyes2 Decii am lamurit-o si cu toba :twisted: Va salut! |
Quote:
se pare ca jokerman a interpretat altfel decat trebuia intrebarea mea!:???: sper ca Detman a intels cum trebuie!intrebarea nu era ironica ci chiar la subiect! anyway..scz de offtopic sike!:D ...sa ne pui un video cv cu sunetul evacuarii,ca sa ne incantam si noi urchea!:-P |
pe bine daca ma intreaba cineva un lucru, ii raspund sincer... ca si cum ar fi masina mea...
nu cred ca am destula experienta ... adik mai mult ca unele persoane de pe acest forum, sau altele... eu sunt invatat, astfel incat, sa ma documentez inainte sa fac un lucru ... asa ar trebui sa faca toata lumea, si sa puna intrebari... inca ceva... cei care nu stiu deloc mecanica, sa se documenteze profund, ca sa aiba minim niste baze... ( asta nu iti suna tie, sike )\ si acum ontopic ... evacuarea, ma gandesc ca ai orientat-o in jos... nu bat gazele de evacuare in bara spate... |
Quote:
Te salut |
5 Attachment(s)
Pozele promise cu spatele complet clean (fara toba),si o mica joaca a unui prieten din autocolant :lol: ne mai si distram ,nu numai munca munca ,in alta ordine de ideii sau echilibrat toate patru jantele urmeaza ca cele 2 de pe fata sa fie puse cat de curand posibil ...
|
1 Attachment(s)
par ieftine jantele cu capacu facut asa argintiu..si dau ca nuca in perete pe o masina in culoare stridenta.Erau bine asa daca era buza crom nu gri..sau polish..sa fie si centru crom..sa se vada contrastu.Parere mea e ca ar merge mai bine buzele in culoarea masinii cum ti-am atasat poza. bafta
|
jantele pe mercu ala arata ca fanu dupa parerea mea, nici macar culoarea nu e aceeasi cu caroseria, dar despre capacle argintii sunt si eu de acord
|
Quote:
Te salut |
Quote:
Te salut |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning