Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CORA 4Tuning Show & Sound (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound.html)
-   -   "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/22807-cora-4tuning-show-and-sound-3-zile-tuning-cora-pantelimon.html)

Tic-Rap 04-09-06 10:35

Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon

ms pt poza ,marfa rau =))

Marian_nebunu 04-09-06 11:01

deci pt cei care tot comenteaza despre celica.vas sfatui sa va tineti comentariile pentru voi.pt k stii foarte bine cand au venit cele 2 masini {ma refer la vectra cea rosie si Celica}toti spectatorii au venit exact pe partea cealalta a targului si o admirau asa ca............. nu ma tot spuneti voi ca e "gazat"si alte chestii.tu asta cu {cazan pe 4 roti}Logan 1.6 auzi.............VEZITI DE TREABA TA CA MASINA NU FACE NICI PE JUMATE CAT COSTA CELICA AIA "STOCK"

ga!nusha 04-09-06 11:08

@Marian_nebunu... noroc ca ti-am citit nicku inainte...in primu rand nu are importanta ce masina am io sau io stiu ce "kadet din anii 70" ai tu ;) astia sunt banii mei...nu am parinti bogati ca altii...care fac cadou copiilor porsche si alte masini(nu ma refer la celica pentru ca nu stiu...)
Eu mi-am exprimat parerea... si sincer sunt multi de aceeasi parere cu mine...io zic sa stai tu in banca ta ca nu mai suntem pe vremea lu ceasca...daca unu nu e de acord trebuie impuscat...
Eu, daca as avea asa o masina, decat sa dau zeci, sute sau mii de euro pe tuning cu spray la interior mai bine as repara faru! iti zic eu ca ar arata mai bine.

PS: si cand a venit ala cu camionu s-a dus toata lumea la el...
PS2: mai pune si tu mana pe o carte de gramatica! o sa iti foloseasca in viitor ;)

AzzKikR 04-09-06 11:16

Putin respect te rog frumos :P Kadett am eu si nu din anii 70 ci din anii 80 :).Dar asa face romanu cand vede un Cielo,ce imi place ca nu stie nimeni ce am in masina si sub masina he he...
De ce am impresia ca domnul marian nu are nici permis nici masina nu stiu...

MKE 04-09-06 11:18

40 Attachment(s)
...poze...;)

tng 04-09-06 11:37

3 Attachment(s)
imi explica si mie careva ce se intampla cu nr ?! :???: (n-am fost acolo si nu inteleg)
NOS 2x ... BOH 2x :o

MKE 04-09-06 11:47

Quote:

Originally Posted by tng (Post 542315)
imi explica si mie careva ce se intampla cu nr ?! :???: (n-am fost acolo si nu inteleg)
NOS 2x ... BOH 2x :o

...sunt gemene...;)

ZerO_CooL 04-09-06 11:51

Nu plafon... ?

ga!nusha 04-09-06 11:59

sa zicem...capota de sus :)

b16yzx 04-09-06 12:04

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 542296)
Putin respect te rog frumos :P Kadett am eu si nu din anii 70 ci din anii 80 :).Dar asa face romanu cand vede un Cielo,ce imi place ca nu stie nimeni ce am in masina si sub masina he he...
De ce am impresia ca domnul marian nu are nici permis nici masina nu stiu...

ba ce tot o luati voi aiurea ma (problema in gura) de fiecare data, aia cu permis sa voteze, aia cu permis sa faca aia si aia si aia ... ala nu are nici permis ala nu are etc etc ... da ma nici eu nu am permis si tot vin la curse de ceva vreme si tot ma dau ilegal de fiecare data am ocazia... SI SUNT SIGUR CA SUNT MULTI LA FEL CA MINE CHIAR DACA NU SPUN ASTA SUS SI TARE, acuma ia zi ma tu, ce faci tu cu permisu ala cu care te lauzi asa tare... BAAAAA , DEGEABA AI PERMIS DACA FRANEZI CU ACCELERATIA! PS : am 21 de ani , nu am dat niciodata de permis, si nu am nici un fel de problema cu garda care sa ma impiedice sa fac asta(ar trebui sa lamureasca urmatoarele comentarii ulterioare) s-ar putea spune ca refuz sa iau permis.

b16yzx 04-09-06 12:06

sa voteze cine se implia frate... cine participa... cand AOX avea masina aproape gata nu avea inca permis si la luat pe aproape .. dar daca nu a avut permis nu la impiedicat sa bage 10.000 in masina aia.. putea sa nu ia 1 an de acum incolo.. din diferite motive... oare nu ar fi condus?

Laure2fast 04-09-06 12:11

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:

gabel_ 04-09-06 13:07

7 Attachment(s)
dragute masinile... si fetele au fost dragute si foarte ascultatoare... cum le cereai asa stateau...

ga!nusha 04-09-06 13:25

am impresia ca ultima poza atasata este pusa din greseala

George_P. 04-09-06 13:28

Quote:

Originally Posted by b16yzx (Post 542339)
ba ce tot o luati voi aiurea ma (problema in gura) de fiecare data, aia cu permis sa voteze, aia cu permis sa faca aia si aia si aia ... ala nu are nici permis ala nu are etc etc ... da ma nici eu nu am permis si tot vin la curse de ceva vreme si tot ma dau ilegal de fiecare data am ocazia... SI SUNT SIGUR CA SUNT MULTI LA FEL CA MINE CHIAR DACA NU SPUN ASTA SUS SI TARE, acuma ia zi ma tu, ce faci tu cu permisu ala cu care te lauzi asa tare... BAAAAA , DEGEABA AI PERMIS DACA FRANEZI CU ACCELERATIA! PS : am 21 de ani , nu am dat niciodata de permis, si nu am nici un fel de problema cu garda care sa ma impiedice sa fac asta(ar trebui sa lamureasca urmatoarele comentarii ulterioare) s-ar putea spune ca refuz sa iau permis.

Si ce ??

Te lauzi in fata noastra ca nu ai permis sau ce??

De cand a devenit si asta o lauda?? Nu stiam :roll:

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning