![]() |
Re: Golf 3 - work in progress
se gaseste foarte greu modelul acela de grila...
|
Am vazut acum ceva zile masina life ( in drum spre armonia) foarte frumoasa si felicitari pentru ce ai realizat pana acuma.
|
Mersi. Grila din aia caut, dar nu dau de ea :D
|
4 Attachment(s)
Revin si eu o absenta cu mici noutati si ceva poze. Am mai coborat-o putin :D, i-am spalat motorul, si mi-am cuparat un set de jante de tabla. Vreau sa le duc la un stungar sa mi le dubleze, parca asa le zice, sa vedem ce o sa iasa. Se intretine greu buzele la jante polishate, ma refer la cele de aluminiu? :-)
|
frumos frumos...tablele pe cat sunt?buzele polisate nu sunt greu de intretinut...cand speli masina nu trebuie dat cu spuma activa,ca se pateaza...si din cand in cand trebuiesc refacute(intretinere)
|
1 Attachment(s)
Mersi :D Pe 13, de golf 2, modelul din poza, doar ca nu au ornamentul ala peste suruburi. Dar cred ca ar fi prea mici, initial le-am cumparat alea pentru cauciucuri de iarna, si am vazut pe net cateva vwuri asa si mi-a placut cum arata. Posibil sa imi caut de 14, sau 15 tot de tabla, dar inca nu stiu sigur ce sa fac. SIgur e ca imi voi polisha buza la jantele de aluminiu :D
|
Quote:
nu prea am mai vazuto prin arad...unde o ascunzi ?:D |
Quote:
Imi place cum arata motoru:D super curat:-P Bafta |
Nu freaca in etrieri jantele pe 13, se potrivesc perfect. Am incredere in el, are cativa zeci de ani in spate. Sa vad, inca nu am vorbit cu el. Stiu am auzit, trebuie sa le faca perfect. Am vazut la tine cum ti-au iesit jantele alea de logan, foarte fain. O sa vad ce iese. Mersi pentru aprecieri :-)
|
2 Attachment(s)
Mi-am pus si eu azi pozitii in semnalizari, mie imi place cum se vede, dar nu stiu ce sa fac sa le las si pe cele din faruri?
|
like:)parerea mea e sa le scoti p alea din far...nah,cum crezi u ca arata mai bn...
|
3 Attachment(s)
Pozitiile din far vor ramane, dar pe cele din semnalizare le-am schimbat. Prima data am pus led alb, si impreuna cu sticla galbena, era verde semnalizarea. Am schimbat ledurile cu becuri de 4W, si se vede galben galben :D. Si un mic teaser in ultima poza:D
|
o va gadila iarba pe burta?:>
|
asa da...:)bv
|
4 Attachment(s)
Imi place tot ceea ce ai facut la masina pana acum dar nu imi place un singur lucru :( grila....imi place mai mult cealalta grila de vento ! :(
In rest jos palaria !Ai pus bec cu 2 filamente in semnal?Ca bat cam slab ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning