![]() |
Re: Meeting Oltcit
10 Attachment(s)
si pozele promise de la FMX
|
12 Attachment(s)
altele....
|
9 Attachment(s)
...................
|
sapca lu' Pralea.... :twisted: :twisted: :twisted:
|
Suuuuper poze ce mi-e necaz ca nu am putut veni si eu...data viitoare sper sa nu mai fie nimik care sa ma impiedice sa vin la intalniri..
|
cand mai facem ceva?
|
Quote:
|
bai soarecilor ce ziceti mai ardem una weekendyu viitor??? da sa fie mai de dimineata ca daca ne apuca caldurile ale mari pe airport...:rolleyes2io ce dreac va minteam vere aici de ma ascultati toti asa ca pe tata vostru??
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1176970664 :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
hai ca de saptamna ..care vine.. vin si eu ma primiti si pe mine...:-P vin.. cu noua achzitie..:D ceata... va dau. .. la pachet :-P |
ramane atunci. dadui un post shi pe oltcit.ro. la 11 pe aeroport. duminica. bogdan, te ashtepam. cu sau fara ceatza. ;)
|
Quote:
pana atunci...:cry: .n-am ..cum dar lasa ca mai facem noi :D bafta.. :D |
bodyspeed ti-ai fakut masina?
|
Quote:
dar o sa vina si vremea ..ei :D soon ;) |
lasa ba ca vi cu dany...
te-au cam luat aerele de vedeta de nu prea ne dai importanta de la un timp incoace.la intalnirile de le facem noi cu oltcituri teapa la intalnirile NSL culmea organizate de tine teapa.....incep sa se adune si zi-i si lu mrs. Pruna ca e asteptat si invitat pe calea asta oficial de mine sa nu ma mai abureasca cudalea ca nu stie si bla bla bla..... end! |
punctul pe rana shiu degetul pe "I"! idea e ca venitzi care vretzi, care putetzi..meeting oficial, pt tot poporu'.. cat mai multzi, cat mai bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning