![]() |
Re: Cafenea >>>
am o mica surpriza pentru voi ...
diseara la ce ora ? :D sa vad daca pot ajunge... |
Multumesc baietilor de la standul vostru de la 4tuning. Sunteti niste adevarati. De abia astept sa ne vedem din nou. M-am simtit cu ei din prima clipa ca intre prieteni. Bafta in continuare.
|
la 9:30 pe kiselev talibaniiiii mey iubitii dac'ul sa iti misiti poponeatza si tu sa mai vorbim
|
Sunu ne-a dat tzeapa... RIK si Tzapu s-au imbarligat pe bancheta mea din spate...doamne ce intalniri de oameni nebuni, unde dracu v-am gasit? :D
|
gigolou lu tata vorbea ma :))..........lasa ma ca e bine si asa decat deloc..............hai sarbatori fericite la tot SR-ul
|
club de pimpi.... =))
am ramas aseara shocat cand am vazut masina lu tzapu... avem cea mai joasa masina de pe forum :D acu lasand gluma la o parte, sunt foarte putine daciile carora chiar le sta bine lasate si mai ales cu spoilere and shit ... si a lu tzapu e una dintre ele.... |
de acuma ma imbrac pimp style:D
|
ba imi pare rau dar o sa radeti cand va zic ....vroiam sa vin dar am uitat :)))
|
data viitoare :P daca nu uitzi :)
|
nu uit ma nu uit :))...oricum interesant e ca sapt care vine ma apuc de treaba iar la ea...
|
poate ne onorezi si tu in viitor mai des dacule :D
|
Quote:
|
eu zic sa ii zicem fizz junior lu tzapu de acu incolo... :))
|
monk te'am vazut azi la uniriiiii ieseai din parcare...:Pce pot zice decat un Paste Fericit si la mai multe masini modificate :D
|
am fost azi la unirii....
paste fericit baieti ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning