![]() |
Re: ce vor fetele? :)
...cine stie cunoaste :lol: aleg ultima varianta de raspuns ;).....
|
Quote:
|
era ultima varianta adik psycho ....
|
Quote:
Daca e omu defect e defect nu poti sa-i spui de ce... |
bataie bataie ptr tine auzi am o defectiune :lol:http://www.abestweb.com/smilies/biggrin2.gifhttp://www.abestweb.com/smilies/arsespank.gif el posibil eu nu :lol: sa vezi ce omor imi iau akum
|
Quote:
|
....=))) asta discuti cu el ...cik m`au skapat ai mei in cap knd eram in scutece :lol:....
|
Eu am cazut singur.. tot in cap din carucior.. si uite.. nu am nimic.. :))
|
Quote:
|
Sa zica lumea de ma cunoaste atunci =))
|
....crede el k nimik =)):lol: nu tre sa te feresti draga bishop suntem si altii ca tine iti impartasim "durerile" :lol:....
|
....nah,cred k p tema asta,am putea organiza olimpiada aici p 4tuning...am avea participanti din abundenta!!!!:D :D :D de fapt,ala kre zice k e normal,ar trebui numit din start cistigator!!!!!:-P
|
Sunt si oameni normali acilea ??? cine ??? hehehehe :evil: :evil: :evil: la urma urmei astia saritzi de pe fix sunt placutzi de fete (ca sa nu fiu off ) ! :evil: :evil:
|
Unele vor numai sex, altele vor o relatie serioasa (dar de multe ori dureaza putin, ca fata are pitici la creier), altele sunt curve dar stiu sa ascunda foarte bine treaba asta si daca nu esti atent o iei urat de tot.
Femeia e ca la loterie. Ai luat lozul si vezi ce-ai castigat. De cele mai multe ori e necastigator, dar e deja prea tarziu, te-a imbarligat, ti-a bagat shaiba pe deget si acum vorbesti cu prietenii doar la munca sau pe net cand e ea la bucatarie sau cand se uita la vreun film. E greu cu femeile... |
Quote:
Iti suntem alaturi cu totii (cand e ea la bucatarie) :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning