![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
Quote:
ca sa iasa la nivelul aripei iti trebuie et mic. daca janta are et mare si nu iti place ca sunt in interior se pot cumpara distantiere si o sa iti scoata janta mai inafara:-P mai uita-te si tu.se gasesc solutii dar din nou repet e vb de gusturile tale si de buget alocat! |
Quote:
sunetul ala nu este doar din evacuare. adica asa ceva https://forum.4tuning.ro/465-turbine-...pt-diesel.html |
salut daniell ce-mi place cum suna :-P unde se poate gasii asa ceva?:-P
|
Quote:
|
Baiiiiiii ce de aiureli pe aici ! Nu prea mai am eu timp acum ca tare m-as baga si eu aici printre " felinari":shock::shock::shock:
|
ba da ma mai uit C_kst :-P
|
De acuma urmaresc toate topicurile bmw sa ma inspir putin sa mai invat cate ceva.da am o intrebare blow-off iti mareste cu cativa cp in+ sau doar pt sunet?
|
Sigur iti da 20-30 de cai cu cat e mai scur tubulutura cu atati mai multi cai si dc ii pui si o alta turbina va creste cu cel putin 60-70%.Bafta cu proiectul Adryan,You are the best!
|
Mersi kathalin sper sa fiu pe drumul cel bun am sa-mi pun si eu asa ceva da dupa sarbatorii da vreau sami pun si evacuare sport din galerie cap coada cu 4 iesiri ce imi place cum suna sa-mi bag colegii in actiune vreau tot ce e mai bun pt masina mea te salut kathalin:-P
|
Am avut eu galerie incurbata cu 4 iesiri... frate, vezi ca rupe aderenta in a 2-a si a 3-a, depinde de cati ani ai permisu nu iti recomand asa ceva in primii 4 ani vb serios. Cat priveste blow off-ul, nu prea iti recomand am prieteni care le-a iesit prin capota din cauza presiunii in diferential... acum tu stii
|
Quote:
15 pagini de vorbe, dar fapte nimic ....2 3 poze si atat !!!! daca x zice ceva, imediat si el zice ca respectivul si face ca el, daca y zice si el ceva, face si ca ala ..... |
salut quze zici ca nu ar fi bine sa-mi pun blow off-ul?de 4 ani am permisul da mie asa imi place sa imi pun toba sport cu 4 iesiri:-P
|
Depinde acum... cu ce presiune mergi de obicei ?
|
la turometru te referi la cat schimb viteza?sau la ce? da eu tot mi-as pune blow off ca imi place mult cum suna da dupa ce imi pun toba sport:-P
|
MiTzA- le stie pe toate da il ignor nu bag de seama
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:20. |
- Copyright 2026 4Tuning