![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
daca mai e de actualitate faza cu restaurantu.. sa stam la un suc.. clatite.. etc.. putem sa facem la restaurant la TCH (Hidroconstructia), parcarea e suficient de mare.
|
Quote:
|
buna ideea cu restaurantul asta. eu zic ca este f OK
|
ok :) ar fii bine daca am si vb dinainte.. cam cati am fii.. sa ne uneasca niste mese.. . un fel de rezervare asa :)
|
Quote:
|
eu vin sigur, si buna ideea cu TCH-u bv....
|
Quote:
|
Quote:
1 la mana... facem intalnire... sa ne intalnim multi .. care nu ne-am mai vazut de cativa ani de zile , acum avem ocazia 2 la mana ... kkmas pe ea de lege / prostest / mars sau ce o fi ... ca oricum u o sa fim luati in considerare si nu vrem sa dovedim nimic prin ceea ce facem pe 27 ( la stadion sau prin tura de oras ). pur si simplu suntem niste oameni care nu ne-am mai vazut demult majoritatea 3 la mana... crezi ca o sa vrea careva ? :) |
Una e bucuresti unde sunt toti parlamentarii,nenea shuvitza si p**a mea care'or mai fi si una e valcea ...un oras mic linistit :)) si dupa ce ca suntem noi cum suntem cu modificari de masini si bla bla bla mai dam motive la politie sa ne opreasca mai des. "aaa tu esti ala care a fost atunci acolo..ahaaa dadada :)) "
|
Asa e....cate Opel astra f albe cu palfon si capota neagra, cu badboy, cu jante, eleron gsi, numar spate luminat cu leduri, folii, volan sport, scaune calibra, motor fara serie si cu numarul MFB sunt in valcea ?
|
niciunul :rolleyes2
|
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))) nu va puteti abtine :)))) trebuia sa bagi tu rpd trafi si ledurile alea in calcul :))) da ma maine le scot :))))) !!!
|
daca m`i le dai mie o sa zic la toata lumea ca esti sefu meu
|
Quote:
i le dau lui Bodo baiatu cu Dacia. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning