![]() |
re: INTALNIRI/ADUNARI in BRAILA!
mm misto...mergem pana in 100 :D , cine pleaca maine dim cu bacul de la Galati?
|
ene, deschide telefonul :-w
|
am alt nr, vezi ca te-am sunat acum....dar nu raspunzi...
|
Adunareeee in seara asta dupa ora 8 in port la rondou:!:
prezenta obligatorie!:lol::lol::lol: |
se da de-a latu?
|
poi...poate se da lumea si de-a latu!
oricum nu eu..ca nu am vazut balene sa alunece :lol::lol::lol: catalin, prezent nuh?:D |
Stie cineva vreo ora la care se aduna lumea pt plecarea spre tulcea de maine dimineata?
|
Hai baieti in seara asta(27.08) p la 10 adunare in port. Unde hotaram in ce directie o luam:evil:(dati telefoane si anuntati si voi)
|
Cat de tare e de voi :X :X :X :X :"> Eu la aia 14 ani ai mei :)) doar ma uit la ce faceti voi... :(( abea astept sa fac vreo 18-19 ani.Sa imi iau un BMW ceva si sa maplimb prin oras dar pana atunci o sa ma joc pe PC si o sa visez...
|
Baieti sambata se anunta cva frumos:D.
|
Quote:
|
Quote:
te sun sa vb...! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Va informez ca sambata seara s-a evitat o nenorocire, un participant la trafic conducand un autoturism marca BMWeu iE 30 cu nr MCF, in timp ce isi cauta un loc de parcare a calcat pe o pata de ulei si a derapat... apoi a redresat-o... apoi a calcat iar in acea pata... a mai derapat putin... apoi fiind sofer foarte experimentat a redresat masina... dar a ramas ulei pe cauciuc si a derapat din nou... si apoi a plecat.:D:D:D "si dupa care... puteti vedea... https://www.youtube.com/watch?v=jp1SrnjlJvY
|
ce a mai fost sambata ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning