![]() |
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
cum merge?ai fost pe undeva cu el?traje?rupe?gaborii..ceva??..:))..
|
dada...l-am urmarit eu asa 2 ture pe centru cu muzica data incet si geamurile jos :D
|
Merge super ok , se simte diferenta si la mers normal :-) ,maine imi vine pompa de apa si termostatul ;)
|
na facuram si rodaju...greu drumu pana in bahamas..:))...greu si rodajul...mancare,bautura,soare,baie,..ce mai..un chin..;)..mai vreeeaaauuuu!!!!!..:))
|
4 Attachment(s)
Da, intradevar nu a fost usor :lol:
|
Quote:
|
ahaa deci de alea mi`ai zis azi la sala :)))))))
|
Quote:
|
pe ruta arad sibiu cluj oradea ma bag si eu :))))
|
off topic: se si lucra ceva la drumu ala? Si eu trebuie sa merg la Oradea si ma ingrozesc :)
|
Quote:
|
Se lucra a dracu de incet..
am fo si eu pe la Strand p'acolo si mi-am mancatnervii cu drumul ala.. o portiune normala m agasit unde am mers cu 120.. pt 30 de secunde.. :-) cam atat.. |
ii ok drumu acuma...ii aiurea daca prinzi aglomeratie la semafoare, da` daca ii cat de cat liber, te poti bucura din plin de bucatile proaspat asfaltate :D criss si gti, vi`am vazut masinile parcate in oras da voi nu erati prin zona :D
|
Quote:
|
salut Criss,
cand ai fost la mine pt piesele de motor ai auzit cum suna Capri meu la ralanti, dar pt ca era motorul rece , n-ai avut ocazia sa-l auzi turat. In filmuletul de mai jos se poate... https://www.youtube.com/watch?v=P56FmSWv2ZM |
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning