![]() |
Re: dacia alb negru
ce mai faci mai balaurule ??tzierea dor de mine ??:D
|
nu imi vine sa cred ca motivul pentru care va certati e ... o dacie ... hai ma ce dreq
|
1 Attachment(s)
mai nou la DACIA Alb Negru au atractie femeile multe vor sa faca poze cu masina
|
ma omule.....ce draq cauta sigla aia cu M3 acolo pe masca in dreapta.......nu mai zic nimic....vad ca nici cum nu va lecuiti de a pune prostii deastea pe masini....fie ele dacii..sau alte masini....
|
ce faci ma dumy mai da si tu un semn de viatza . am facut geamuri electrice pe fata , doar pe dreapta si trebuie sa fac si pe stanga saptamana asta
|
super tare frate
|
babaure la tine nu trag fetele cu toate modificarile tale cu tot
|
Sal! Frumoasa masina... Imi poti spunde de unde ai luat lampile spate si cat ai dat pe ele? :D
|
Ba ce ati facut ma ati murit cu totii nu mai posteaza nimeniu frate ???
|
sal am revenit cu noi modificari la masina ,am avut masina lovita si am fost cu ea la vopsit, o sa pun poze cat mai curand
|
5 Attachment(s)
poze recente de la vopsitorie
|
ce ati facut baieti de nu mai dati nici un semn de viata
|
scoate pleoapele alea de la faruri...sunt nasoale rau...
daca vrei sa fi unic...fa-ti din fibra ceva calumea ... sigla cu m3 nu are ce cauta acolo.. in rest e draguta.... |
1sal Draguta Masina. Dar Dai Ploapele Alea Jos De Pe Faruri.
2vreau Sa Pun Si Eu O Alarma Pe Masina 3daia Cum Are Loganu Ala Cu Nr Ag43vio Cand Pune Alarma Se Inchid Si Heamurile 4PRETZU |
chestia aia se pune relativ usor daca ai geamuri electrice...
dar cred k cel mai eftin e sa cumperi separat modulul...sau mai scum cu alarma viper. pret exact nu stiu ca nu m-am intereat...:( |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning