![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
good luck.....astept si eu curios sa vad ce ai facut la ea....imi dau seama ca iti place....stii tu e problema de gusturi aici :)....vechea problema :)
sa vezi cum arata rechin cu stop rosu partea de la marsalier lasata alba....arata si mai bine :) |
1 Attachment(s)
cam asa arata cu stopurile rosii
|
Quote:
Cine are o cutie in 5 trepte pt motorul M10 (in 4 pistoane)cu pinion pt cablu de vitezometru?? Eu am una de ursulet dar normal nu-mi merge vitezometrul:shock: , si cardanul mic (din cutie pina in rulment intermediar) pt cutia in 5 trepte:rolleyes2 |
is catalin din cluj zis vulpea am 17 ani si am avut rechin pana de craciun atunci lam lovit era un 318 shi mie rechinu mio facut impresie foarte buna...Nush ce zic altii da io spun k rechinu inka ii mashina puternika.
|
in orice caz e21 o fost si va ramane "masina"
|
7 Attachment(s)
am si io ceva poze cu nijte rechini...
|
2 Attachment(s)
am si eu o dilema, ce roti sa-mi tin pe masina, alpina sau ac schnitzer? mai exista o varianta, sa-mi iau noi noute KM din autovit ca sunt noi si ma gandesc ca nu sunt omorate in gropi ca astea vechi
|
:D eu zica sa-ti cumperi niste jante din tabla sunt si mai frumoase si mai rezistente .... si poti sa le indrepti si cu ciocanul bafta:D
|
Quote:
Multumesc PS: sper ca mei e de actualitate anuntul |
Quote:
placute noi de frana Pret 120 euro tel 0720.395.524 Id messenger : ms_03_bdd Sunt din bucuresti |
2 Attachment(s)
Vand Motor Bmw E30 2300i---150cp.
E pus pe e21 Motorul a fost facut vara trecuta. Segmenti mahle cuzineti biela si palier noi semeringuri chiuloasa noi semeringuri motor noi chiuloasa planata si rectificate scaunele curea distributie si intinzatorul noi. Motorul il dau cu cutie radiator mare + pompa de benzina. Motorul este pe masina si se poate face proba la el. Pretul este 390 euro usor discutabil dezmenbrez e21 323 Vand Punte discuri e21 placute noi de frana Pret 120 euro Tobe noi mijloc si spate teava noua. Tel. 0720395524 id messenger ms_03_bdd Bucuresti Sec.6 |
Quote:
Multumesc |
are cineva de vanzare bara fatza pentru rechin?...
|
Quote:
da 100 ron |
Salut, as vrea capota si masca de fata(completa, cele 3 piese), zi-mi un pret la ele, daca vrei iti dau si capota mea ca sa nu ramana motorul descoperit.
capota pot sa ti-o dau da fara masca. masca o vand cu tot cu faruri pentru cine are 2 faruri si vrea 4. da mult mai bine cu 2 faruri. eu am client la 2 milioane cu capota la schimb. daca te intereseaza da un tel. la 0720395542 Multumesc[/QUOTE] |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning