![]() |
Re: Staţii CB (tip TIR) şi antene pentru maşină [discuţii generale]
Quote:
|
Si eu am antena inca mai mica decat asta si ma descurc foarte bine.Vad pe zi ce trece ca tot mai mult masini au antene mici nu mai folosesc antene mari 1,45m sau mai mari.Nu ai facut proba cam cat iti bate?
|
In jur de 7 km ;)
|
Pe drum drept(camp)adica zona libera sau oras.Mie pe drum drept imi bate cam 10 12km si prin oras sau zona mai muntoasa sau cu semnal slab vreo 5 km.Oricum si daca prinde numa 3 km tot scapi de radare si alte chesti.
|
Afecteaza cu ceva antena daca ingheata ?
|
Quote:
|
Faci 4-5-600 de km pe vreme rece si umeda, iarna, iti ingheata bratele la stergatoare de nu e adevarat, darmite antena...
|
Multumesc pentru sfat . Am sa o tin in casa ;)
|
Quote:
|
Atentie la MCV-uri. Saptamana trecuta ma luat radaru,Eu fac traseul Brasov-Constanta-Brasov de aprox 8 luni,4 mii de km pe sapt,am statie de 6 ani pe duba dar saptamana trecuta eram intre Slobozia si Urziceni, intreb pe statie si se da liber,in prima comuna cand am intrat imediat ma luat radaru,Baietii aveau statie pe masina, oricum politisti de nota 10, am dat 45 de lei si m-au iertat.Mi-au aratat si statia de pe masina de politie, un midlant low cost si o antena mica,abea o vezi asa ca tre sa avem mai multa grija.
|
Si eu eram sa o musc asa dar am intrebat ce masina ai.Si atunci un coleg tot de pe statie mio spus vezi ca ii radar acolo si vorbeste politia ca are statie.Intrebati cand numa 1 va raspunde ce masina:marca,culoare,nr eventual sau ceva sa stiti cu cine vorbiti.Sau prins si ei de faza cu statia.
|
Colegii un filtru pentru paraziti stie careva cam pe unde as putea gasi si cat e ? Sa nu ma mai fasaie statia cand mi-e lumea mai draga :D
|
Quote:
Uite aici un filtru: http://www.magazin-online.ro/statii-...stribuitor.php L.E: am observat ca e compatibil cu Alan si Midland, iar tu parca ai Intek.Nu cred ca te ajuta prea mult. |
Quote:
|
salut,
as dori sa achizitionez statia din linkul de mai jos. Ce ziceti merita banii? http://www.statii-cb.ro/PROMOTII-STA...-145-magn.html |
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning