![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
stai frate linistit , faza a fost ca eram pe gol cu rezervorul dar am plecat asa la risc . stiu ca lumea e cam scarboasa in timpu de acum si cauta sa se scape de vinovatie sau sa scape ieftin d-aia am si venit + ca nha doar cred ca ai reusit sa imi cunosti felul meu de a fi . nu pot sta cu minile in san . am trecut prin asa ceva de 3 ori pana akm si odata grav de tot cand am pierdut golfu si stiu cum e :sad: . oricum sa speram ca o sa fie bn de akm incolo si sa nu mai avem ghinioane de genu |
dale ma dracu de fiare ca se indreapta bine ca nu ai tu ceva;). acu sa vezi ce faci cu asigurarea sa o faci cat mai repede sa ne tragem pe bulevard
|
Quote:
|
Quote:
Daca vrei o dacie ieftina stiu eu la 300 de euro una in schela, masina buna o vande ca are nevoie de bani si-a laut straina |
lui Silviu VRG, el zicea ca stie o dacia 1300, ma intereseaza sa fie originala...daca ma poti ajuta raman dator...bafta!
|
4 Attachment(s)
Gata azi la 9 am fost la asigurari unde avea vinovatu si am rezolvat treaba, am hotarat ca sa fie treaba mai repede sa o bag in servide la TOPSERVICE adica la cioarec, ideie este ca am vorbit acolo si au totu pe stock...am facut si poza la lista cu care mi-a facuto constatatorul , acu 10 minute am trecut la service si masina deja numai era acolo o bagasara inauntru acum credca maine este gata, dar sa vad asig cand baga bani alora ca sa-mi pot ridica masina
|
sa speram ca iese tot asa cum a fost :D da jafu aluia cum s-a avariat? e mai rau ca dacia ta sau? hai ca sa rezolva repede.
|
Quote:
|
Quote:
|
hai boss ca maine plec si joi ajung in tara sa vii sa ma iei, sper sa iti dea masina;) pana joi
|
Quote:
Mie greu fara masina :cry::cry: |
Quote:
|
Quote:
Sper sa numai am parte de ghinion |
Ce sa faci daa ies toti bosorogiii o data pe an ce sa stie sa conduca,dai in rahat de aici ca sunt bombe pe strazi....au si iei masina si ies odata pe saptamana pe strada sii atunci o lovesc....Ce sa zic imi pare rau:sad:,Tocmai cand incepuse saa prinda si ea contur,una alta ....E asta este e fier pana la urma urmei sii se face,bine ca tu nu ai patit nimica....Bafta multa si la mai multe modificari;);););)
|
Quote:
Initial am vrut sal fac tot acuma cand fac masina dar nu sa putut la servisu asta pentru c-ami cereau foarte mult pt prelungirea asta...si na sper sa iese bine . |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning