![]() |
Re: E21 - '79 316
Da,ai dreptate.O sa urmeze si alea dar deocamdata trebuie sa mai astepte.Poate o sa mai apara pe forum vreo ocazie sa iau ceva frumos,mai convenabil,la un moment dat.;)
|
felicitari ca ai reusit sa faci masina functionala si arata si bine.cred ca
ai muncit nu gluma |
Fiind masina cu care circul toata ziua mie nu mi se mai pare chiar asa iesit din comun chiar daca are 30 de ani:-),dar adevarul este ca o am de trei ani si pot sa spun ca tot timpul este de lucru la ea si nici acuma nu este terminata si nici nu as putea spune cand o sa fie gata ca nu se stie ce se mai iveste cu timpul;)
|
spor la treaba domnu..si bucurate de ea cat poti de mult si nu te opri niciodata din investit in ea! merita modelul...mai ales ca nu ai ghinionul meu..Multa bafta! (cu oglinizile poate am sa te pot ajuta eu..intai sa hotarasc soarta lui Monica);)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ca de obicei,merge greu treaba cu vopsitul,dar am sperante pentru marti sau miercuri:sad:.
|
as zice sa ai rabdare dar cam stiu ce inseamna si stiu cit e de greu
|
Mai rezist un pic:-P:-P
|
Uuuufffffff, am terminat si eu de citit tot. Ce pot sa zic, se vede pasiunea, ambitia, munca etc. Spre deosebire de mine si satisfactia e mai mare, eu nu m-am bucurat cat as fi vrut de ea. Personal imi place mai mult noul spoiler, se incadreaza mai bine cu linia masinii, eu zic ca nici pe ursulet nu da prea bine cel vechi, sunt masini totusi destul de vechi cu linii drepte si colturi, nu merge ceva rotund, sa zic asa. Poate doar in spate ca este mai putin colturoasa, dar pe urma se strica linia generala, deci sunt de parere ca merge ceva mai clasic. Asta nu inseamna ca nu e frumoasa si acum, din contra, insa depinde fiecare ce imagine vrea sa ii dea masinii, poti sa o faci stil dtm, wrc sau "nava spatiala". Eu zic ca e bine pt ce ai urmarit, nici exagerat, dar sa si sara in ochi. Asteptam sa o vedem vopsita. De acum o sa urmaresc mai atent evolutia. Multa bafta in continuare si spor la treaba.
|
Sal....i-mi place E28-ul tau...se vede ca te implici nu gluma...i-ti urez multa bafta.....sper sa-l vedem pe strazi curand....Si eu astept sa-si faca vopsitorul timp sa o vopsesc si eu E12-le meu...Bafta si mult succes
|
Asta e E21,3-er nu 5-ar,2 usi nu 4 usi.;)
Mersi de aprecieri. |
Quote:
Ai grija sa nu ii faci cine stie ce tuning, cred ca arata mult mai bine asa clasica... ca pentru cunoscatori. :D Succes si spor la treaba! |
Mersi de aprecieri.Daca te uitai mai de la inceput vedeai ca am avut ceva tuning mai dubios la un moment dat dar pe masura ce s-a putut si am gasit am reusit sa ma intorc la un aspect de tuning mai apropiat de modelul original(in partea din fata) si cu mici exceptii (in spate si lateral) dar care parerea mea este ca nu se abat foarte mult de la linia si aspectul general al masinii;).
Azi am adus-o de la vopsit dar trebuie sa mai stau un pic cu acumulatorii de la camera la incarcat si pe urma ma duc sa fac cateva poze. |
8 Attachment(s)
Si pozele.Ca de obicei se putea si mai bine mai ales ca nu l-am grabit pe om sa termine ca am si lipsit o saptamana si la el a stat trei saptamani dar sper sa iasa totul la polish.
|
cei cu eleronu ala :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning