![]() |
Re: Provocari
sa inteleg k nu raspunde nimeni provocarii....
|
sincer nu te cunosc deloc dar mergi ca dreacu prin oras ( valabil pentru baiatul cu mazda) si iarasi ft sincer habar nu ai cum fuge bmw-ul liv dar in fine eu in parerea mea nu cred ca ai sanse nici macar cu un golf 2 gti in mintile lui nu o lua ca pe o provocare directa , momentan nu se poate dar curand ........... oricum bafta si grija in trafic !
|
waiting....
|
vin eu cu 2.0 tdi :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
da e benzina, turbo,as incerca cu vreo skoda rs,gti, ford focus st, sau kiar evo,stiti ceva
|
Quote:
|
nimic ptr. weekendul asta?astept masini turbo pana in 300cp sau aspirat pana in 330cp.de amintit este faptulca am un fiat coupe 2.0l 20vt de 220cp
|
Quote:
mda..bv ai una din masinile dintre cele mai bune vazute pt liniute... |
sal, m am dat cu cateva masini mai puternice si kiar sunt multumit de cum trage masina,e in parametri,problema e ca nu inteleg de ce la curse nu venim decat noi din powerteam buzau şi nu ne strangem mai multi,de exemplu baiatul cu focusul st,am inteles ca mai e si un evo in oras,sau altii care au masini cu potential...
|
Quote:
|
sal, hai sa mai incercam,in weekend sunt la buzau(k trebuie sa mai fac un mic update),astept raspuns la provocare,,nu uitati masini pana in 320cp (reali daca se poate)
|
cred k il astept pe dragusu,sa si scoata fiatul,daka tot nu se anunta nimeni,
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning