![]() |
Re: help (about...anything )
Am tras de tot cadranul dar nu iese, am desfacut placa de sub volan dar nu am nici un acces pana la cadrane sau in spatele lor. Fac o cinste mare daca ma ajuti.
|
aici e mai vizitat decat la bazar, caut strungar sa``mi faca niste inele de centrare :) mercic
|
sunt 400.000 de mii setu
daca nu le am pe stoc le aduc repede |
pai vreau sa fac comanda, ce date trebuie sa`ti dau?
|
un prieten si-a patat pielea din masina cu pasta d pix ..a sters cu spirt da au mai ramas cateva dungi ....ce sugerati ...dac stiti cva special ..ms
|
curatat tapiterie 150 ron park la gheraiesti :)
SILVIUUU!!! Ai pe stoc inele de 70.1 iar butucul e de 66,6? |
Am si eu nevoie de ajutor... am nevoie sa gasesc fete darnice care sunt pe cale de disparitie in Bacau :) Stie cineva unde pot gasi? (de astea cuminti m-am lasat ca oricum nu gasesti :lol: :lol: :lol: )
|
prin bc nuprea ai sanse prin iasi mai merge ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Merita sa zicem 4000 euro cu toate modificarile facute (telescoape, arcuri, frane filtru sport cu con, jante, muzica care este SUPER!, kitt exterior si interior, si ce mai are pe ea)?
Si as putea sa o inmatriculez? Cat mar costa? Chiar am nevoie de parerea voastra! ;) |
Eu zic ca nu merita ... si in + nush dak o poti inmatricula.... sau e foarte scump.... acum cu U.E :))
|
eu zic k se merita ce motor are? eu dc jtiam de ea o cumparam eu:) la masina am numere de frantza si merg q ea asa nu cred k am sa o inmatriculez prea curand :D
|
are motor de 1.5 V-TEC si are 170 cp
|
4378 euro taxa de prima inmatriculare
merita? ma indoiesc... |
mama mia, oricum nu mai este mult si statul roman o sa fie dat in judecata de uniunea europeana pentru discriminare, k na tre sa ne afirmam cu conducearea noastra care nu stiu cum sa mai pape de pe fundu nostru, da in fine, cu asa o taxa nu o iau, mersi alexs
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning