![]() |
poate cutia de viteze ii shimano
|
....
2 Attachment(s)
un ford siera... cu tendinte de IMPREZA WRX din 2001
|
am vazut azi masjina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jur ca daca ar duce-o la un vopsitor bun....si un tinichigiu..ar scoate ceva brotacel din cochilie
|
fixius, da cu stopul ala de frana lipit stramb in geam ce-i? :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol:
|
mai bine isi punea alte jante saracu de banii aia... sau ... altceva.
sunt curios ce inseamna B.ZS.A. :P am vazut azi pe Maxim Gorky in trecere... un BMW Rechin presupun... ca nu m-am uitat bine cu neoane pe janta... si de la viteza se vedea ... Rosu + Verde + Albastru. ceva de genu ... sau erau leduri... cred. MORTAL ce fac astia cu masinile. P.S. cine ma ajuta cu ceva... daca iau jos catalizatorul la masina ce se intampla?? o sa iau RAR-ul ?? trage mai bine motorul... suna ceva inauntru ... deaceea vreau sa il iau jos. |
super eleronu, pacat ca nu se asorteaza cu masina, ma rog fiecare cum poate :P
|
2 Attachment(s)
ptiuning ala Cluj :arrow:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
Am vazut fordu acum 3 zile in piata mihai viteazu...arata binisor din fata, in spate nu era schimbat din cate am observat mai nimica.,...dar mai avea o problema...o impingeau 3 oameni ca o ramas in mijlocul intersectiei langa sensu ala giratoriu...pacat de capota care semana a carbon...nu sunt sigur nu am putut sa o vad prea bine |
inca odata mingea de foc loveste din nou la dacia rosie
|
1 Attachment(s)
lada tuning.. rusii astia is teroare
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
ce mizerii de masini isi fac oamenii... incredibil... rusi nebuni cu vodka in cap, ca altfel nu se explica...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning