![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
buey..unde umbli Donule..geme orasul de fete..maisni..curse...zici ca e vara.
unde mai pui ca si loganuri galbene stau in fiecare seara..deci totul e conform planului..sigur nu vine vara? hai cu fullgeru' ala care taie cercu mai repede prin oras... |
Ce sa fac frate, am treaba, mi-am luat munca, acum nu prea am timp nici sa-mi repar masina.
In weekend sper sa reusesc sa termin treaba cu cutia aia. O sa reapara si fulgerul meu pe drum. In curand. Pana atunci va mai las pe tine si pe Tre sa va simtiti bine, ... ca pe urma... :lol: |
vezi ca in ritmul in care urc e..posibil sa mai iesi de 2-3 ori ca dupa aia iau eu coroana. tre..mereu uit ce motor are?
poate imi pun o data softu' agresiv o zi..asa doar sa iti fur coroana de lider pe 400m. :P :P welcome to the working class, where i am an unproud member... :D |
2 litri avem.
|
Quote:
La ce coroana te referi? Aia cu flori sau aia din cutia de viteze? :rolleyes2 |
aia cu lauri.... :))
tre..2 litri .. bun asa. DONULE>.aseara iar erai cu masina la somn... ce frumos a fost. audi TDI de 130. de Buc. de la Carrefour la Hiprodrom... tare rau... tareeee. cum politia nu are camere, confirm... hahahahah in fata la hipodrom aveam 170... :))))))))))))))))) :))))))))))))))) noroc cu podu' de la sud ca am coborat si eu mai tare si am prins viteza..... oricum i-am dat... si la demraj si la mixaje prin trafic. la final a ajuns primu ca am dat de un *** cu un cazan care nu stia pe c e banda se mereg si s-a nimerit sa imi taie fata... ca asta i-a facut flashuri de pe banda I si l-a bagat in fata mea pe banda II. deci banda II...adica pt cei care nu stiu banda cea mai apropiata de mijlocul drumului.... ce oameni retarzi. |
Depinde la ce ora ca eu pe 0 am ajuns akasa si pe la 3 m-am bagat la somn.
Oricum, bravo pentru alergatura... |
devreme mah..devreme pe la 8..8.30.
mai hang out..da ture..ca se agata cate ceva.. :D |
bv bogdane ;) un ''reisar'' adevarat in ploiesti :)
io nu am inteles cu benzile alea :mrgreen: |
neh...nu e race aici
asta cu cazanu' mergea undeva intre banda I (hai ca te pregatetsi pt scoala...stii ca banda I e langa trotuar)si banda II. si tipul cu audi din spatele meu, mergea pe banda I , iar eu pe II. deh..viteza superioara :)) si audi a facut flashuri incontinuu si cazanu' s-a mutat de pe jumate de banda direct in fata mea pe banda II. si a trecut audi prin stanga mea..liber si nestigherit. pai sa nu ii ***i 2-3 palme de idiot si cretin? si shhhht...keep a low profile ca e mai bine ;) :rolleyes2 nu sunt racer... |
Quote:
nu te cred ca nu esti racer :mrgreen: unu care nu prea era racer nu dadea banii pe un bilstein (parca ) ;)) nu iti face probleme ca astia cu 4 clase se pierdeau prin cat am scris in postu asta ;) citeau printre randuri |
las ca te vad eu pe la sala..sa vezi ce te alerg.... sa vezi ce race iti dau...
|
pai retard e ala cu audi, cum sa dea flashuri pe banda 1. daca are omu pofte sa gaseasca alte metode, nu tre sa deranjeze pe altii.
|
retard nu e ala care incearca..ci ala care accepta ;)
ce..eu daca te rog sa te arunci de la etaj, eu sunt retard sau tu ca te arunci? bine, si eu sunt nebun ca iti zic...dar tu daca te arunci..esti retard :D. no offence. un simplu exemplu, ca mai suntem si vecini... :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning