Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

vlad_Mafiotu 11-10-06 17:19

Re: Masina mea, Audi A4

imi place la nebunie cum arata masina .am shi eu o intrebare jantele astea afecteaza cumva performantele masinii ?

SFW 11-10-06 17:40

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 582711)
ii vin sooper jantele.....bv....place masinuta !!!!

10x :D

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 582712)
imi place la nebunie cum arata masina .am shi eu o intrebare jantele astea afecteaza cumva performantele masinii ?

In bine sau in rau? :lol:
Normal ar fi sa afecteza pt ca sunt putin mai grele jantele mai mari ... nu am apucat sa le cantaresc ... dar nu pare a fi o diferenta mare ... asa ca nu prea ... cel putin nu e o dif care sa o simt la accelerare.

Bogdan_mb 11-10-06 17:47

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 582694)
Am pus jantele ...

Din cauza buzei si a formei lor par mai mici decat sunt :((( da sunt f multumit de ele ... :D

Si cauciucurile ar fi trebuit putin mai late... sunt 235 dar ar fi trebuit 245 pt ca si jantele sunt mai late 8.5 fata de 8 cat era cele originale.

M-am tot plimbat prin oras si am ochit vitrinele sa vad cum se vad in mers :lol: din ce am vazut arata bine ... o sa pun diseara un prieten sa mearga cu ea sa vad cum se vad .. :D

in sfarsit mult asteptalele jante... dau foarte bine pe masina , hai ca merg eu cu ea dar nu mai vin inapoi :-) :-)

SFW 11-10-06 17:53

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 582751)
in sfarsit mult asteptalele jante... dau foarte bine pe masina , hai ca merg eu cu ea dar nu mai vin inapoi :-) :-)

:lol: :lol: :lol:

10x :lol:

Au venit si neoanele pe care tre sa le montez ...

O sa urmeze cateva modificari (schimbat consola centrala) + montat clima noua (achizitionata de pe ebay) + dvd ... in dash ... dar aici nu ma grabesc...

Plus ... stopuri ... am vazut azi alea pe led ... pe negru ... si dau bine, numai ca si-a mai luat un tip din bacau care are tot un a4 modif (kit abt) asa ca nu mai pot sa-mi iau acum ... dar o sa-mi iau unele fara led led ... simplute dar frumoase...

Si pleoape ... doar superioare ...

Saptamana viitoare cred ca o sa dau comanda :???:

MKE 11-10-06 18:16

in sfarsit au venit si cauciucurile.... dau super bine pe masina felicitari.....
si cu urmatoarele modificari planuite cred ca o sa fie cel mai tare A4 pe care il stiu.....;)

cristi_407 11-10-06 19:01

Arata super..Sa ai grija de ele, ca sti ce am patit eu..:)

SFW 11-10-06 19:18

Quote:

Originally Posted by b_22_mke (Post 582787)
in sfarsit au venit si cauciucurile.... dau super bine pe masina felicitari.....
si cu urmatoarele modificari planuite cred ca o sa fie cel mai tare A4 pe care il stiu.....;)

sunt multe mai tari (cel putin pe afara :lol: ) dar eu sunt f multumit de ea ...

Ar merge ceva la motor ... :cry: da accept sponsorizari :lol:

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 582787)
Arata super..Sa ai grija de ele, ca sti ce am patit eu..:smile:

Da ... o sa incerc ... n-as vrea .... :no: (maine ma duc sa le asigur ... sa fie totul ok)

MKE 11-10-06 22:44

1 Attachment(s)
....ceva la repezeala pt desktop....sper sa-ti placa...;)

Bmw_Rulllzzz 11-10-06 23:53

frumos frumos frumos.................bv

SFW 12-10-06 01:27

10x :D

Am vazut si rotile in mers ... in mers sunt absolut superbe (parerea mea) cum se vede buza aia ... si daca sunt rotile curate au si o stralucire superba ... m-am indragostit :yikes: :yikes: :love: :love: :love: :love:

mike20 12-10-06 21:31

prea frumos arata masina acum...ai grija sa nu murdaresti jentile...k de zgariat nici nu incape vorba...ar fi pacat sa li se intample ceva
stopuri dc nu pui negre cu led?ce conteaza k mai are cineva?tot masina ta va arata mai bine :P

SFW 13-10-06 02:00

Quote:

Originally Posted by mike20 (Post 584071)
prea frumos arata masina acum...ai grija sa nu murdaresti jentile...k de zgariat nici nu incape vorba...ar fi pacat sa li se intample ceva
stopuri dc nu pui negre cu led?ce conteaza k mai are cineva?tot masina ta va arata mai bine :P

10x ... o sa am grija mai ales de zgariat si indoiat ... sper sa nu am ghinion ... :???:

La stopurile negre cu led in primul rand nu prea imi place lumina de pozitie ... prea putin sesizabila noaptea ... parerea mea ... astept sa vad A4 ala cu ele si dupa o sa ma decid ... cred :-)

Oricum ... si ala arata frumos ... imi place mai mult al meu (ca doar de asta m-am chinuit atat de mult sa aduc kit-ul asta) da e frumos si ala ...

O sa vad ... ma mai gandesc putin ... si vad ... :D

SFW 13-10-06 11:35

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 584365)
:shock: :shock: :shock: ..........nice very nice!!!!!!!

10x :D (10 caractere)

Skillzu 13-10-06 16:09

asa fel?asa stil? e treaba,treaba. Felicitari!

SFW 13-10-06 16:24

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 584800)
asa fel?asa stil? e treaba,treaba. Felicitari!

:D 10x :D ...

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning