Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   STREET LEGAL Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/206221-street-legal-ploiesti.html)

ALEX_BZN 12-11-10 16:17

Re: STREET LEGAL Ploiesti

Quote:

Originally Posted by alex PH 88 NAS (Post 3806444)
cam asa arata PH 88 NAS in momentu d fatza:sad:

Lasa mah ca o repari tu, nu e problema in timp se rezolva.

alexone 12-11-10 16:56

Quote:

Originally Posted by humvee_mmw (Post 3806644)
cind mergem la curse prin tara inghesuim canapele ,roti,cricuri,e.t.c,pe unde nimerim nu tinem cont de club sau de masini dar vad ca aici nu va mai da omu cu c...t la nas,mai lasati figurile de raceri de o zi sau dativa cite o palma in c...e *care aveti**,si mai presus de toate umpic de respect pentru cei care au inceput ceea ce faceti voi acuma ,si care datorita lor suntet cunoscuti in toata tara RESPECT SI O SA REUSITI.Pacat ca uni dintre voi sunteti ok

Laure nu are rost pentru un post aiurea sa te superi pe baieti.
Apropo ... nu iti mai trebuie furtunul acela de adimisie? Si acum il am in vectra.

alex PH 88 NAS 12-11-10 17:21

laur imi pare foarte rau k sa ajuns la o asa discutie d la o gluma sau un simplu post

alex PH 88 NAS 12-11-10 17:30

shantzu,nu a zis nimeni sa nu fie un topic curat,dar nu vad dc ar deranja pe cnv un post din partea lui laur sau o gluma,sunt perfect deacord sa stergi o discutie gen'' GMS--flebusca'',chiar nu e frumos sa incepi sa te certi dar vad k unii oameni ink nu gandesc,imi pare rau k ajungem sa ne suparam unii p altii

DONU' 12-11-10 17:41

Sincer sa va spun mie mi se cam rupe p#&@ de curatzenia de pe topicurile de club.
Pasinoatii si adevaratii raceri se vad pe strada nu in fata monitorului butonand la tastatura.
Ar trebui sa nu va mai pese atata ca se discuta ceva aici.
Pe strada suntem uniti, ne ajutam, ne sprijinim la nevoie, dar pe forum suntem cu nasul pe sus? (NAS, nu e vorba de tine aici :lol:)
Pentru ce?
Pentu imagine?
Care imagine frate? Dicta looo! Da buleee!
Suntem o shleahta de penali pushi numai pe mishtouri, panarama, bahaus, tziganie si galagie.
Asa cum suntem pe strada tre sa fim si aici ca n-avem mai multe fetze!
Am dreptate si asta e!
E frumos, da'... nu prea!

shantzu 12-11-10 17:55

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3806907)
Am dreptate si asta e!

Pai da , ai foarte mare dreptate ... dar cand intra vreun supermoderator sau admin aici si imparte infractiuni si bann-uri pentru injuraturi si posturi aiurea cine " e luat de urechi" cand iese pe afara ? eu si tng-u :lol:

Sxn. 12-11-10 17:55

nu stiu ioooo dastea:))

alex PH 88 NAS 12-11-10 17:58

shantzu,ai dreptate,dar sau sters unele posturi care nu inteleg pe cn ar fi deranjat si uite din cauza asta sa ajuns la alte discutii

Andu_focus 12-11-10 18:10

Quote:

Sincer sa va spun mie mi se cam rupe p#&@ de curatzenia de pe topicurile de club.
Pasinoatii si adevaratii raceri se vad pe strada nu in fata monitorului butonand la tastatura.
Ar trebui sa nu va mai pese atata ca se discuta ceva aici.
Pe strada suntem uniti, ne ajutam, ne sprijinim la nevoie, dar pe forum suntem cu nasul pe sus? (NAS, nu e vorba de tine aici :lol:)
Pentru ce?
Pentu imagine?
Care imagine frate? Dicta looo! Da buleee!
Suntem o shleahta de penali pushi numai pe mishtouri, panarama, bahaus, tziganie si galagie.
Am dreptate si asta e!

asa vere spunele far'NR k adev graiesti..ZAU!!:pistoles:

GiGiCarbiT 12-11-10 19:06

ca sa fim golani pana la capat...va rog insistent....luati`o sus! =))))

tng 12-11-10 21:36

Quote:

nu e treaba buna asa. un topic pe un forum public de marimea 4tuning.ro reprezinta imaginea de ansamblu unui club auto. gandeste-te ca sunt sute de persoane care intra macar din pura curiozitate sa vada membrii/poze/filme....etc si ce sa vada? circ/panarama/paranghelie/mistouri.

nush daca a primit careva ban/avertisment de la mine sau de la colegu shantzu. se tolereaza si sunt si eu de acord cu caterica, dar cea de bun simt.

hai sa dam dovada de maturitate si sa luam exemplu cluburilor mari care fac treaba intr-un mod profesionist.

o seara placuta

msgradu 12-11-10 22:20

Vreau si eu un abtibild sa imi pun pe scuter cine isi face pomana ?

riv_gms 13-11-10 11:49

Eu personal imi cer scuze fata de baieti din " Street Legal PLoiesti" discutia aprinsa cu acel coleg trebuia sa se poarta altfel ; o persoana nu are drepul sa ingradeasca pe altcineva sa posteze un forum si sa-si puna o parare!
Salut si respect la toti!

alexone 13-11-10 16:57

Quote:

Originally Posted by msgradu (Post 3807648)
Vreau si eu un abtibild sa imi pun pe scuter cine isi face pomana ?

Radule in seara asta te invit la un "gratar". Vreau sa vad ce stie "tauru" tau ...
Sau berbecul ... :rolleyes2

Bengy_BLS 13-11-10 17:30

https://www.youtube.com/watch?v=JIWcUUB4qTQ >>> Povestea completa

Enjoy:shock:

All times are GMT +2. The time now is 02:01.

- Copyright 2024 4Tuning